НАЧАЛО
VIP Brother 2013 BG logo Free-WebCamBG
Станка Златева - победител последен 'Ден 63' спечелила на финал - участник и финалист VIP Brother 2013 BG България
ВИП ПОБЕДИТЕЛ
Участници VIP Brother 2013 България
'Черната' Златка Димитрова победитела последен 'Ден 29' спечелил на финал - участник и финалист Big Brother All Stars 2013 BG България
ПОБЕДИТЕЛ ОЛ СТАРС
Big VIP Brother 2014 България участници BG
2014
Big Brother All Stars 2013 Bulgaria calendar
Big Brother All Stars 2013
Ден 29
Гледай камера 1 на живо от 'Къщата' на VIP Brother 2013 България
Гледай видеозапис
Гледай на живо Нова ТВ
Ново в Big Brother All Stars 2013 България
Участници Big Brother All Stars 2013 България
» видео визитки:
Елена Владкова 'Ели Кузмова' участник Big Brother All Stars 2013 България - изгоненa полуфинал 'Ден 24'  участник Big Brother All Stars 2013 България  участник Big Brother All Stars 2013 България Кирил Вълчев 'Киро Скалата' участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонен 'Ден 22'  участник Big Brother All Stars 2013 България  участник Big Brother All Stars 2013 България Людмил Августинов 'Джийсън' участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонен 'Ден 12' Магдалена Желязкова 'Маги' участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонена 'Ден 22' Недялко Лазаров 'Нидялко' - участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонен 'Ден 8' Пенка Георгиева 'Кариби' - участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонена 'Ден 15' Райна Терзийска 'Пилето' - участник Big Brother All Stars 2013 България Станислав Илиев 'Финдо' участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонен полуфинал 'Ден 24' Хининус участник Big Brother All Stars 2013 България

VIP BIG BROTHER ALL STARS 2013 BG LIVE КАМЕРИ ВИП БИГ БРАДЪР НА ЖИВО ТВ БЪЛГАРИЯ NOVA

Начална страница с всички камери
Финал VIP Brother 2013 България - видео
архив снимки от камерите
Фото архив - снимки на интересни моменти от уеб камерите и времето в дадени моменти
» По-малко от година след финала на VIP Brother 2012 изданието, последвано от Big Brother All Stars, най-популярният реалити формат в България се завръща в ефира на Нова телевизия. Като част от шведската медийна група MTG, Нова телевизия е втората частна национална телевизионна медия у нас. С осъществяването на първия сезон на Big Brother през 2004 г., Нова ТВ се превърна в пионер във въвеждането на риалити формати в България. Повечето зрители разпознават Нова телевизия като по-смела и иновативена градска телевизия, която често е пионер в новите формати и предавания за разлика от конкурентните медии, които спазват по-консервативна програмна линия и залагат на вече изпитани продукции.
Предишното издание на ВИП шоуто бе спечелено от Орлин Павлов, а 'Биг брадър ол старс' спечели македонецът Никола - 'Лестер'. След като Нико Тупарев успя да докара Памела Андерсън за старта на миналогодишния сезон, сега също е замислил да привлече за съквартирант чужда звезда. В момента все още се мисли как точно ще изглеждат стаите и баните, но със сигурност ще бъдат луксозни, а звездите ще могат да разпускат във вътрешен басейн. The show must go on ...

Джордж Оруел и романа '1984'
» ГОЛЕМИЯ БРАТ ТЕ НАБЛЮДАВА (BIG BROTHER IS WATCHING YOU) ...
Идеята за този тип риалити формат се появява в Холандия през 1999 г., когато е излъчено и първото издание на 'Биг Брадър'. От тогава негови варианти се излъчват по целия свят - Англия, Австралия, Германия, Испания, Бразилия, САЩ, като това е една от най-успешните телевизионни продукции, включително и в България. Името на шоуто и идеята за него произлизат от политически роман '1984' (Nineteen Eighty-Four), написан от британския писател Джордж Оруел през 1948 г., като противопоставяне на тоталитаризма. Книгата е публикувана за първи път на 8 юни 1949 г. в Лондон. В нея е описана концепцията за 'Големия брат' (Биг Брадър) - всевиждаща организация от анонимни наблюдатели с двупосочни видеоекрани на публични места и в частните домове, станала нарицателна за пълна и безкомпромисна полицейщина. Книгата описва антиутопия, установена в далечната тогава 1984 г., в която държавата провежда всеобхватно проследяване, пропаганда, страх и безжалостни наказания. Истината за настоящето и за миналото е тотално подтисната. В '1984' има следната мисъл - лозунгът на 'Партията': 'Който владее миналото - владее и бъдещето, който контролира настоящето - контролира миналото'. Там променят съдържанието на старите вестници, за да съответства на текущата идеология. Историята се фокусира върху живота на героя Уинстън Смит.

15.06.2013 г.  VIP Brother се завръща в ефира на Нова телевизия: ВИП съквартирантите ще бъдат подложени на нови изпитания
'Къщата' в Нови Хан 2013 г.
» Тази есен най-успешният риалити формат - VIP Brother, се завръща в ефира на Нова ТВ. 'Къщата' в Нови Хан отново отваря врати, за да посрещне новата селекция ВИП съквартиранти, мисии и изпитания. Подготовката вече тече с пълна сила, а продуцентите от 'Old School Productions' водят активни преговори с редица известни личности, изкушени от идеята да се откъснат от света за цели 2 месеца. За целта екипът напълно е пренебрегнал мисълта за летни отпуски и денонощно се среща с потенциални ВИП съквартиранти. Кои обаче ще бъдат техните имена и кои ще се осмелят да застанат пред камерите на Големия брат, предстои да разберем.
Едно нещо е сигурно - палитрата от характери, както винаги, ще е на ниво. Последният сезон на VIP Brother за пореден път доказа, че фразата 'Очаквай неочакваното' с пълна сила се отнася за риалити формата. В него вечно спорещите 'Фънки' и 'Къци' поставиха началото на интересно приятелство. Най-яростният противник на 'Златките' - Криси Патрашкова, успя да намери път към тях и дори в момента води предаване именно с 'Черната' Златка Димитрова. Никол Станкулова доказа, че е перфектна не само в метеорологията, но и в ролята си на водещ на други хитови формати като 'Dancing Stars'. А също както през есента на VIP Brother 2012 г., победителят Орлин Павлов представи новия си сингъл 'За ден' непосредствено преди старта на новия сезон.
Дали Къщата отново ще посрещне майка и син като Ирен Кривошиева и Владимир. Ще има ли искри между бивши любовници както при Златка и 'Багата' и какви други изпитания и мисии е приготвил Големият брат за новите си съквартиранти? Отговорите предстоят тази есен с VIP Brother 2013 по Nova TV.
Big Brother се появи в България на 18 октомври 2004 година, когато взриви общественото мнение и деня след пилотното предаване буквално всички говореха само за него. От първото издание на формата през 2004 г. досега Нова ТВ е излъчила общо 10 сезона - пет сезона Big Brother, четири VIP Brother и един сезон Big Brother Family. Предстоящото издание ще бъде 11-то по ред. През всичките тези години риалити форматът категорично успя да се наложи като истински телевизионен феномен, който привличаше пред малкия екран милиони зрители и ги караше да съпреживяват всеки момент от социалния експеримент, наречен Big Brother.

25.06.2013 г.  Кой влиза в следващия VIP Brother 2013? Търсят мераклии да живеят пред камери
» Следващият ВИП Брадър ще направи зверско усилие да надмине предходния с куп атрактивни имена. Търсят се нови звезди за 'ВИП брадър 2013', който ще тръгне през септември по Нова ТВ, с мото 'Тайни и лъжи'.
» Всяка звезда има тайна, но може ли ... да я опази?
» Екипът на продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев, които по традиция събират съквартиранти в Нови хан, вече издирва кандидати, съгласни да живеят 2 месеца пред камерите. Както и миналата година, изданието за популярни личности плавно ще премине в 'Биг брадър ол старс', където ще се включат съквартиранти, които вече са били част от шоуто. По предварителен план воайорското приключение трябва да завърши малко преди Коледа.
Освен добри хонорари, звездите си имат тайни цели, които са си набелязали. Макар и непотвърдено е доста апетитно участието на изпълнителката от 'АРА Мюзик' Алисия и старата й познайничка Златка Райкова ('Русата' Златка). Алисия трябва да докаже, че разлъката с националния вратар Ники Михайлов не я е сразила и да получи ефирно време и реклама като Николета Лозанова. Дали и за колко ще преглътне обидата да е с 'Русата' Златка под един покрив обаче - предстои да разберем!
тайна гост участничка таен гост участник
'Ще съберем на едно място напълно различни характери. Ще има и политици, и актьори, и спортисти. В момента се водят преговори с потенциалните участници. За конкретни имена е рано да се говори, но ще са най-актуалните родни звезди', заканват се от компанията на Нико Тупарев 'Олд скул'.
Предполагаеми участници: Илона Сталер - 'Чичолина' ще влезе под ръка с Евгени Минчев. Унгарката с италиански паспорт иска по 10 бона в евро на ден, а звездеенето на лорда в ефир струва 150-160 хиляди лева. В Къщата ще видим 'старите муцуни' - Ангел - победителят от 'Денсинг старс', Петко и Яна и Румен Луканов. Дали ще са гостуващи звезди или редови участници обаче, не се знае още. Любопитното е, че Венета Райкова също води преговори. Водещата на 'Горещо' се колебае дали да приеме предложението на Нико Тупарев. Тя има все още горчив вкус в устата от предишното си участие във формата, където лъсна образа й на педантична истеричка и заядливка. Ще участва ли Стоичков в новия ВИП Брадър? Заради цветистия си език и буйно поведение 'Камата' е най-желаният участник в предаването. Продуцентите са готови да броят поне 200 хил. лева на бившия футболист, за да прекрачи прага на къщата в Нови хан. Със сигурност в предаването ще има и много известен политик. Кой е той обаче, зависи как ще се развият събитията в България в следващите няколко седмици. Един от най-известните политици на прехода Жан Виденов, може да дели покрив с 'Камата', ако приеме поканата. Сред желаните участници в новия сезон е актьорът Башар Рахал. Към звездата от сериала 'Дървото на живота' вече е била отправена покана да стане част от каста на новия VIP Brother, но дали той е приел да води преговори, все още не е ясно. Говори се, че сред участниците ще е и Люси Иларионов, ако го пусне Ани Хоанг или евентуално влезе с него. Люба Кулезич също било поканена, но оказала яростна съпротива и отказала. Тя е дама, която доста пази истинското си 'аз' и личния си живот и смята, че ще лъсне пред публиката и ще се срине и без това съмнителният й авторитет. По-интересно би било присъствието на Стелла Ангелова, но екипът се страхува да не получи по някой 'среден пръст' и засега не я е поканил. Между почти сигурните е и скандалният рапър Биг Ша, по-известен като Мишо 'Шамара'. Връща се на екрана на Нова тв и Калина Крумова, като този път ще се включи в най-гледаното риалити - 'ВИП Брадър'. Освен бившата депутатка за участник в шоуто е поканена и социоложката Мира Радева. Със сигурност двете жени ще вдигнат нивото на риалити шоуто, тъй като са умни и забавни личности. В същото време ще получат и добър хонорар за участието си. Чуват се суми от 40 000-50 000 лева. Звездата от световното по футбол в САЩ през 1994 г - треньорът на националите Димитър Пенев, е сред най-желаните от продуцентите на VIP Brother участници. Екипът се надява, че бившият спортист, известен както с постиженията си на терена, така и с характера си, ще вдигне рейтинга на предаването до небесата, ако се съгласи да влезе в Къщата. Владо Береану например обясни, че му е предложена по-ниска цена от 40 000 лв., но той засега е отказал. Сред другите, уговаряни за риалитито, се споменават Сашка Васева и Поли Генова. Поп певицата Ирина Флорин също е сред сигурните участници във 'ВИП Брадър'. Изпълнителката на 'Цвят лилав' дълго въртяла Нико Тупарев и екипа му, докато накрая не удовлетворили всичките й условия. Трудности продуцентът на шоуто среща при убеждаването на тенисистката Сесил Каратанчева. Неотдавна Сесил блесна в скандал с Бойко Борисов. Младата спортистка твърдеше, че бившият премиер й писал неприлични SMS-и, когато Борисов бил главен секретар на МВР, а Сесил пък била на 14 години.
Тази есен за пети път стартира риалити предаването 'ВИП Брадър', което ще продължи два месеца. Скандалите между 'Къци' Вапцаров, 'Багата' и 'Фънки' преди година докараха рекорден рейтинг на Нова телевизия. Хората на Нико Тупарев вече тръгнаха на лов за още по-скандални участници, които да разкрият пиперливи истории от личния си живот.

02.07.2013 г.  Ивана в преговори за новия сезон на Вип брадър 2013
» Фолк звездата Ивана (Ваня Тодорова Калудова) ще е черешката на тортата във 'ВИП Брадър'. Певицата получила покана за участие в риалито миналата седмица заедно със стилна кошница цветя и шампанско с логото на предаването. Ивана останала очарована и напук на твърденията си преди години, че за нищо на света не би участвала в подобен формат сега била готова да приеме. Изкушил я и щедрият хонорар, който според запознати надхвърля 100 000 лева. Условието на звездата било да влезе в къщата заедно с дъщеря си Теодора и вярната си бузукарка Стояна. Според колежки на Ивана, с които тя споделила новината, по всяка вероятност ще приеме поканата. Освен нея били поканени и още две фолк диви Глория и Емануела. Глория вероятно също ще приеме. Благодарение на участието си в 'Черешката на тортата' и 'Денсинг старс' рейтингът й се вдигна много и пак започнаха да я канят по участия. Емануела също се изстреля към върха с участието си в 'Къртицата', така че и тя сигурно ще приеме, коментират чалга певици.

25.07.2013 г.  Митко Димитров: Най-много двама изпълнители на 'Пайнер' ще има във VIP Brother 2013
Митко Димитров - Пайнер
» В риалити форматите едни от най-желаните участници са фолк певиците. В най-голямата музикална компания, продуцираща попфолк, вече са отправени покани към някои от звездите за новия сезон VIP Brother, който стартира тази есен. Всяка оферта за подобен род изяви минава през одобрение от страна на собственика на 'Пайнер' г-н Митко Димитров. 'Има поканени няколко изпълнителки от нашата фирма. Продуцентите на предаването държат да запазят това в тайна, докато дойде крайният момент на влизане в Къщата. Засега все още и те поддържат някаква конфиденциалност по въпроса, за да бъде по-интересно и хората да научат имената в последния момент. Но има интерес към наши изпълнители, влизаме в преговори ...' - обясни г-н Димитров.
С колко изпълнители се водят преговори и дали Ивана е едно от имената, както гласи мълвата, собственикът на 'Пайнер' коментира: 'За участие във VIP Brother говорим за най-много двама изпълнители. Договорили сме да може да излизат за участия от Къщата'.

03.08.2013 г.  Водещи на предаванията ще бъдат Ники Кънчев и ко-водеща на 'дейли епизодите' Алекс Сърчаджиева
Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева Илия Георгиев
» Кой е 'гласът' на Big Brother? Мистериозният Глас на 'ВИП брадър 2012' реши да се разкрие.
» Радиоводещият Илия Георгиев разкри пикантерии от кухнята на най-скандалното риалити и родния ВИП: '- Честно казано, преди да стана част от екипа на шоуто, си мислех, че всичко е нагласено, но ви уверявам, че не е така. Не смятам, че всички бяха випове и едва ли това е нивото на българския ВИП. Част от тях бяха по-скоро популярни личности, които са станали такива, защото обикалят различни предавания и телевизии. Имаше такива, на които не им се знае какво точно работят, но пък са познати лица, защото телевизията ги прави такива и те така започват да си вярват и сами се провъзгласяват за ВИП. Истинските випове са тези, за които много малко знаем и ако трябва да бъда честен, едва ли биха участвали в такова риалити. Определено имиджът на някои наистина рухна, но повечето спечелиха дивиденти - да станат още по-известни и с това да си помогнат на своята кариера, а имаше и такива в 'Къщата' - с точно тази цел'.

05.08.2013 г.  Първият сигурен участник в новия ВИП Брадър 2013
» Първият сигурен участник в новия ВИП Брадър, който стартира през есента, вече е известен. Той е шампионът по бокс Детелин Далаклиев и вече е дал съгласието си да влезе в риалитито и да живее в изолация от останалия свят. Далаклиев привлече вниманието на продуцентите на шоуто покрай участието си в 'Денсинг старс'. Въпреки, че не се представи идеално като танцьор и беше абониран непрекъснато за елиминациите, той спечели зрителите с вечната си усмивка и крайната си откровеност. Заради това продуцентите решили да го поканят и във 'ВИП Брадър', убедени, че ще вдигне рейтинга. А и хората го обичат, защото е шампион на България. В същото време обаче за Детелин се носят слухове, че е доста избухлив, когато засегнат интересите му. Ето защо не е изключено да стане един от участниците в бъдещите конфликти в 'Къщата'. Много е вероятно да има и други звезди от 'Денсинг старс' сред участниците за новия сезон на риалитито.

06.08.2013 г.  VIP Brother пуска ловци след БГ звездите. Стани папарак - снимай за VIP Brother!
стани папарак - снимай за VIP Brother
» VIP Brother те предизвиква с мисия! Провери какво правят звездите - снимай известна личност и изпрати авторската снимка или видео на адрес http://novatv.bg/play/paparak. Спечели страхотни награди преди старта.
Месец преди старта на поредния сезон на VIP Brother, екипът на шоуто реши да поизпоти родните звезди, като пусне след тях папараци. Дебнещите отвсякъде фотографи обаче няма да са професионалисти в областта, а зрителите на Нова телевизия. Предизвикателството се казва 'Стани папарак' и съвсем скоро се очаква да завалят фотоси на БГ знаменитостите. Разбира се, цялото това напрежение няма да бъде безплатно, тъй като 3-ма от най-добрите автори на папарашките фотоси ще спечелят награди, буквално преди старта на новия сезон на VIP Brother - VIP покани за големия старт на шоуто през есента.

09.08.2013 г.  Vip Brother е мернал око на Александър - 'Сано'! Ще има ли преговори да бъде сред участниците?
» Александър 'Сано', с рожденно име Александър Алексеев Николов, е български актьор и музикант, роден в Асеновград, но израснал в Русе. 'Сано' е умалителното на Нерсес - дядо му по бащина линия, арменец. През 2004 г. Александър 'Сано' зад образа на 'Среброто', започва да пише музика за предстоящия проект 'Братя Мангасариян', в който участват актьорите Владислав Петров 'Кулю' и Силвестър Силвестров 'Зюмбюл'. През 2009 г. Александър 'Сано' е поканен за една от главните роли ('Дъвката') в новия български филм 'Тилт'. През 2011 г. актьорът е поканен от продуцентската компания 'SIA Advertising' да изиграе една от главните роли в превърналия се в абсолютен хит крими-сеирал 'Под прикритие' с превъплъщението му в Здравко Киселов - 'Косъма'. Има дъщеря Ава от Нели Атанасова, която има и син Иво от връзката й с Иво Карамански. Нели играе в сериала 'Под прикритие' като жената на 'Куката' (Мариан Вълев).

12.08.2013 г.  Анелия и Емилия заедно във 'ВИП Брадър'. Коко Динев платил на продуцентите да ги вкарат в Къщата?
» Анелия и Емилия са двете поп-фолк звезди, които ще се пуснат за участие в новото издание на 'ВИП Брадър'. Това разкриха хора от кухнята на предаването и допълниха, че Коко Динев лично е платил на продуцентите да ги вземат, за да имат възможност един път завинаги да изяснят отношенията си и да се свърши. Войната между Анелия и Емилия стартира преди години, когато бизнесменът Динев заряза заралийката заради нейната нежна съперница. Двете така и не могат да си го разделят (най-вече парите му) и непрекъснато си вдигат зверски скандали. Въпреки че те лично обявиха края на битката за сърцето на Коко, напрежението между двете затворени в клетка тигрици неиминуемо ще се изостри. Досега се любувахме само на виртуални изпълнения във 'Фейсбук', но влязат ли в Къщата - ще има шамари в ефир. Дори и те самите да не го искат, сценаристите със сигурност ще им подготвят доста неприятни сцени, за да се изнервят.

13.08.2013 г.  Big Brother 2013 в 'Стъклена' къща. Колко от вас биха се съгласили да живеят в стъклена къща?
Стъклената къща отвън - Big Brother 2013 България - външен дизайн
» Тази седмица започна изграждане на уникална за България Стъклена къща, в която пред погледа на всички фенове ще живеят кандидат риалити звезди и известни личности. Модерният прозрачен дом отваря врати за своите обитатели през септември в София. Стъкленото съоръжение ще бъде разположено на централно място в столицата - Paradise Center, където всички желаещи ще могат да наблюдават живота на Съквартирантите, като в биотопен Терариум. Къщата ще разполага с всички удобства, като зрителите ще могат да видят съквартирантите, докато си почиват, докато готвят, или се хранят. Все пак знаменитостите ще имат известно уединение, тъй като спалните помещения и баните са затворени за очите на любопитната публика. Мистерия остава дали пред Къщата ще има и градина и дали зрителите ще могат да общуват директно със своите любимци. Със сигурност новаторския проект ще предизвика фурор, а и ще привлече доста посетители в столицата.
'Обмисляме и проучваме идеята за Стъклена къща на Big Brother от миналата година и сме щастливи, че вече можем да я осъществим. Big Brother излиза от студиото и отива при своите фенове, за да им покаже от първа ръка какво се случва зад стените на Къщата. Подобно нещо не е правено досега в България и е съвсем логично да бъде подписано с марката Big Brother, защото това е шоуто, което налага стандартите на риалити телевизия' - каза Антоний Мангов, Програмен директор Нова ТВ.

14.08.2013 г.  Онлайн кастинг 'Влез в първата Стъклена къща на Big Brother'
» Искаш ли да станеш част от най-голямото риалити шоу в България? Нова ТВ ти предоставя шанс, който няма как да пропуснеш. Първата Стъклена къща на Big Brother търси своите Съквартиранти. Ако искаш да бъдеш един от тях, запиши и ни изпрати кратък видео клип или само снимка с оригинален и убедителен отговор на въпроса: 'Защо съм подходящ за Съквартирант в Стъклената къща'?
Ако си фен, качи видеото в периода от 15 до 27 август (ограничение за размер на видеото - до 100 MB) на страницата http://play.novatv.bg/bbcasting или снимка с отговор на въпроса, изпратете на електронна поща e-mail: bbcasting@ntv.bg
Всички видеа, които отговарят на общите правила на кастинга, ще бъдат качени на страницата http://play.novatv.bg/bbcasting
Продуценски екип на шоуто ще избере шестима участници, които ще бъдат поканени да живеят в първата Стъклена къща в България в периода 2-16 септември, а един от тях ще има шанса да влезе в истинската къща на VIP Brother 2013 през септември.
Стъклената къща ще се намира в София, бул. 'Черни връх' 100, 'Парадайс Център'.

17.08.2013 г.  Вижте къде ще бъде изградена Стъклената къща на Big Brother 2013
» На финалната права са преговорите със звездите, които ще вземат участие в новия сезон на формата.
Една от първите тайни на Big Brother този сезон е, че форматът излиза от студиото и отива при феновете си в най-големия столичен търговски център, за да им покаже от първа ръка какво се случва зад стените на къщата. Зрителите на 'Събуди се' са единствените до момента, които ще видят как изглежда стъкленият дом на кандидатите за награда в най-обичания реалити проект у нас. На финалната права са преговорите със звездите, които ще вземат участие в новия сезон на VIP Brother 2013. Сред любимите си звезди и пред погледите на хиляди столичани ще бъде и един от феновете на шоуто.
Затова тази седмица в NovaPlay стартира специален кастинг. Кандидатите за слава трябва да запишат видео с отговор на въпроса 'Защо съм подходящ за съквартирант в Стъклената къща на Big Brother'. През септември в продължение на две седмици общо шест мъже и жени ще живеят в напълно прозрачната къща в мола. Действията им ще бъдат достъпни за всички почитатели на шоуто.
Новият сезон на VIP Brother обещава да бъде един от най-интересните до момента. Повече за него ще научите от видеото качено тук.

21.08.2013 г.  Стъклената къща е само загрявка! Големият старт на VIP Brother 2013 е в средата на септември
» Продуцентът Нико Тупарев обеща много интересни и нетипични участници в предаването.
Какво да очакваме в новия сезон на 'VIP Brother 2013'?
'Очаквайте наистина много интересни хора, не типичните, не клишираните български звезди', заяви продуцентът на хитовото предаване 'VIP Brother' Нико Тупарев в студиото на 'Здравей, България'. Той сподели и интересни факти за предстоящия нов сезон.
Все още предстои финализиране на кастинга, още едно-две момчета и едно момиче трябва да бъдат избрани. Тази година ще се промени метода на избор. Тепърва трябва и да се намери и голяма звезда от чужбина, която да вземе участие в предаването.
'Реално в момента предаванията ни са част от голямо международно семейство. Почерпихме идеята за стъклената къща от Бразилия. Тя ще бъде разположена в голям столичен мол, в който хората ще могат да минават и да виждат какво се случва в момента. Това е част от кампанията за новия сезон', каза продуцентът във връзка с проекта, който ще бъде уникален по рода си и първи от този тип в България. 'Желаещите ще влязат в стъклената къща на 2-ри септември и ще живеят там. Победителят ще може да вземе участие в основния формат. Къщата ще има огледални стени. Ще бъдат избрани 6 човека. Трима от тях ще отидат на финал, в които ще живеят не с хората от 'VIP Brother', а с други популярни лица от Нова Телевизия. След това се определя един победител', обясни Тупарев.
'В момента това е новия стандарт, към който се стремим. Трябва да има интересни сблъсъци на характери. Трябва обаче да има повече позитивизъм и по-смислени тези. Интересно е да видим какво ще се случи с участниците, които живеят в чужбина', завърши продуцентът.
Цялото интервю за новия сезон на 'VIP Brother 2013' вижте във видеото на Nova.

27.08.2013 г.  Италианския принц Асканио Пачели влиза в шоуто VIP Brother 2013 България
Принц Асканио Пачели
» Кралска особа със синя кръв ще бъде сред звездите във 'ВИП Брадър' тази година. А зрителките ще имат възможност да се радват на истински принц в риалити формата. Най-новото попълнение сред VIP звездите в шоуто е италианската звезда Асканио Пачели. Младият благородник е наследник на една от най-старите кралски фамилии в Италия, но става известен с участията си в риалити формати.
» През 2004 година младежът дебютира в италианския 'Биг Брадър'. Зрителките, а и цяла Италия полудява по него, а той успява да издържи в къщата цели 12 седмици. Там среща и съпругата си Катя Педроти, която е с него вече близо 10 години. Двамата имат две деца и се радват на доста успешни кариери.
» Преди да стане телевизионна звезда Асканио се занимава с голф професионално. Дори в момента е президент на голф клуб, като в същото време се изявява в киното и театъра. Мистерия остава каква сума ще получи красавецът за новата си авантюра. Ще бъде редовен участник в шоуто, а не гост звезда.
» Мнозина обаче очакват, той да вдигне летвата на формата. Тъй като след участието на Памела Андерсън миналата година, очакванията към продуцентите са огромни.

28.08.2013 г.  Пopнoзвездата 'Еделвайс' е едно от абсолютно сигурните попълнения в предстоящия 'ВИП брадър'
Оксана - 'Еделвайс', възраст 36 години, родена град Тюмен, зодия Козирог, участничка VIP Brother 2013 България, модел, еротична актриса
» Пopнoзвездата 'Еделвайс' влиза във 'ВИП брадър'. Съпругът й, еротичният фотограф Алекс Ломски, обаче е отказал да влезе с нея в Къщата. В момента родената в Тюмен (Сибир) красавица е в Италия по работа, но вече е подписала договора си с Нико Тупарев и ще се върне ден преди старта на риалитито.
» 'Еделвайс' е известна на Апенините, като част от тв предаването 'Сатирикон' - скандално свалено заради критични коментари срещу италианското правителство. Напоследък тя отказва да се снима в пopнo и се изявява предимно като еротичен модел, тв водеща и актриса в 'обикновени' филми.
» Като дете тя живее в правителствената вила на Михаил Горбачов, където майка й е управител, а баща й тв водещ по руската национална телевизия. Истинското й име е Оксана и има 15 години по-голяма сестра, която работи като детска учителка по пиано.
» Съгласие е дала и социоложката Мира Радева. Говори се, че участниците в новия сезон на риалити шоуто ще вземат между 40 и 50 хил. лева хонорари.

29.08.2013 г.  Какво обзавеждане ще има в къщата на VIP Brother 2013 в Нови Хан?
» Тайните около къщата на VIP Brother и бъдещите й обитатели открай време будят любопитството на зрителите. Малцина са тези, които знаят какви предизвикателства и сюжетни линии са подготвили сценаристите и продуцентите на най-успешния риалити формат. Един от посветените в тайните на Големия брат е дизайнерът и художник Кирил Якимов. Той от години измисля декорите на Къщата.
» 'Този път има някои 'винтидж' елементи. Има неща, които са от рециклирани материали. Има много интересни детайли, които са свързани със сценария и самата драматургия на предаването. Този сезон ще има едни интересни библиотеки в дневната, една стена с ретро телевизори, с винтидж куфари и стилажи. Цялата дневна ще бъде обзаведена с доста еклектична мебел. Ще бъде разделена на няколко къта. Има два бара, които са направени от тръбни скелета и са доста интересни', споделя Якимов.
» Художникът разкрива още, че част от елементите в дизайна са свързани със самото съдържание на предаването. А зрителите постепенно ще откриват вложения смисъл.
» По-различна ще бъде и емблематичната за формата стая - Изповедалнята. Този път освен стола, който е много емблематичен за всяко издание на VIP Brother, ще има и допълнителна декорация, която няма да има нищо общо с предни сезони.

29.08.2013 г.  На финала за съквартиранти в Стъклената Къща отиват 12 човека. Жури избра 6 участника
» 6 човека се пребориха с конкуренцията и влизат да живеят 2 седмици в първата Стъклена къща в България. Виж кои са те този понеделник (2-ри септември) след 8:30 сутринта на живо в 'Здравей, България' по Нова ТВ!
Над 200 души от цял свят изявиха желание да живеят в първата по рода си Стъклена къща на Big Brother. Продължилият близо две седмици онлайн кастинг приключи, а днес дванайсетте финалисти се явяват на последен кръг интервюта и срещи с екипа на проекта. Сред фаворитите за Съквартиранти в Стъклената къща има артисти от САЩ и Египет, активни спортисти, италианец, роден в Бургас, както и няколко успешно реализирани в чужбина българи. Десетки наши сънародници, живеещи зад граница, се върнаха в страната, специално за да присъстват на втори и трети кръг от кастинга за Стъклената къща. 'Интересът към Стъклената къща надмина и най-смелите ни очаквания. Получихме видео представяния на българи, които живеят в САЩ, Испания, Италия, Германия, Австралия и много други. Изненада за нас бе фактът, че в кастинга се включиха и чужденци, които по някакъв начин са свързани с България. Като цяло много интелигентни и будни млади хора ни писаха и проявиха интерес към проекта', коментира изпълнителният продуцент на Стъклената къща Ралица Манчева.

Журито избра: Евгени Джерманов, Лена Кавасиян, Лилия Иванова - 'Лил', Марио Владимиров, Надежда Господинова - 'Надя' и Радослав Капанов - 'Радо'.
На 2 септември избраните участници ще влязат в къщата, където в продължение на две седмици ще живеят в напълно прозрачния си нов дом. Кой от тях ще получи шанса да влезе в VIP Brother 2013 и да живее в истинската къща на формата ще решат зрителите и жури от известни личности.
На 9 септември, в първото издание на предаването 'На кафе' с Гала за новия сезон, трима Съквартиранти ще напуснат Стъклената къща, а за финалистите ще започне още една вълнуваща седмица, през която ще бъдат посещавани от техни любими български звезди. Всеки ден при тях ще влиза по една известна личност от VIP журито, което ще определи победителя. Камелия Вескова - водеща на новото предаване 'Марс и Венера', 'Черната' Златка Димитрова, Никол Станкулова и Румен Луканов ще се запознаят с участниците в проекта, за да изберат най-достойния за истинската Къща на VIP Brother 2013. Решаваща дума при избора през тази седмица ще имат и продуцентите и феновете.

30.08.2013 г.  Ники Кънчев: Това ще е най-емоционалният сезон на VIP Brother
» Водещият на VIP Brother разкри подробности около новия сезон. В интервю за 'Здравей България' тази сутрин, водещият на VIP Brother 2013 разкри подробности около новия сезон, както и какво ще се случва в Стъклената Къща идната седмица.
Ники Кънчев сподели, че отново ще води с Алекс Сърчаджиева и че предаването ще запази добре познатата на всички схема с живите предавания и елиминациии. 'Разбира се, тази година във VIP Brother ще има и много нови и различни неща. Преди всичко искам да кажа, че сезонът ще бъде много емоционален. Ще има много неща да се видят в предаването, много неща да се случат и за да вкарам веднага малко мистерия и тайнственост ще ви споделя – това ще бъде сезонът на тайните'.
'Отново влизаме в онази добре позната формула на Big Brother, че не всичко е такова, каквото изглежда, но тук ще има още повече тайни, още повече закодирани мистерии, обрати, и взаимосвързани неща вътре в самото шоу, които ще бъдат заложени още сега с кастинга на участниците'.
За Стъклената Къща: 'Стартираме Стъклената къща на втори септември, понеделник, a на първи септември, неделя, от 14.00 до 18.00 часа посетителите на Paradise Center ще получат шанса първи да прекрачат прага на Стъклената къща и преди участниците да заживеят в нея. В понедленик шестима българи, а може би и не само българи, ще влязат в Къщата. Схемата в стъклената къща ше бъде следната: освен че телевизионните зрители и посетителите на мола ще могат да ги гледат, от следващия понеделник на девети, в предаването на Гала, която ще поеме 'вахтата' и почти цяла седмица ще излъчва от Стъклената Къща, ще започнат да влизат и нашите ВИП-ове, под формата на 'ВИП-жури', което ще избере накрая един човек - победителят, който ще влезе във VIP Brother 2013'.
За Къщата на VIP Brother 2013: 'Аз вече бях в Kъщата и се почувствах страхотно. Толкова ми хареса, че ми се прииска аз да вляза да заживея там. Вътре е много стилно, много уютно, много 'HIGH'. Българските випове ще се чувстват отлично и се надявам, че ще ни предоставят едно добро съдържание, което ние да предоставим на зрителите на Нова ТВ'.
За Участниците в новия сезон: 'Това което искам да кажа и да го подчертая, е нещо, в което аз силно подкрепям продуцентите и ръководството на Нова ТВ, а именно, че тази година малко ще избягаме от взимането на известни хора, само защото са известни. Хората, които циркулират във всички предавания, които виждаме всеки уикенд да тичат по телевизиите и незнайно защо не спазват телевизионна хигиена. Тази година ще имаме нетипични, интересни участници. Под нетипични визирам: първо-хора, които не са се появявали много в телевизионния ефир и второ, което е по-важното - хора, които са национална гордост. Това са шампиони, хора които са разплаквали България, които са вдигали трибагреника, хора които са на много високо ниво'.

01.09.2013 г.  Вярваш или не - тя е вече тук! Първата стъклена къща на Big Brother в България!
Стъклената къща на VIP Big Brother 2013 България отворена за посетители - свободен достъп
» Свободен достъп за всички посетители в Стъклената къща на VIP Brother 2013 - разгледай и се снимай.
Никога не сте влизали в Стъклена къща, нали? Още повече в първата Стъклена къща на Big Brother!
Задължително е да го направите на 1 септември, когато тя отваря врати за вас – преди да са се нанесли бъдещите съквартиранти!
Прекрачете прага на къщата, разгледайте я добре и се снимайте на мястото, където шест човека ще прекарат цели две седмици.
Кои са обитателите на Стъклената къща ще разберем в понеделник - на 02 септември, в 'Здравей, България'.
Бъдете там преди всички останали – очакваме ви тази неделя, между 14 и 18 часа, в Paradise Center!
Ела и виж! Не можеш да я пропуснеш!

» Галерия снимки интериор Стъклената къща на Big Brother 2013 - за първи път!

02.09.2013 г.  Първите 6 участници на Big Brother 2013 влизат в Стъклената Къща за 2 седмици

09.09.2013 г.  Ники Кънчев 'На кафе' при Гала: Кралска особа влиза във VIP Brother 2013 ...
Ники Кънчев 'На кафе' при Гала
» Шоуто стартира с извънреден лайв на 15-и септември (неделя) от 20:00 по Нова ТВ.
» Истински принц, световен топ модел, действащ политик, няколко спортисти и цяло семейство певица и музикант с успешна кариера в САЩ - това ще бъдат само част от Съквартирантите в шестото издание на VIP Brother в България. Към тях ще се присъедини и български милионер, забогатял в Австралия и Нова Зеландия. В Къщата нашенецът ще живее в обкръжението на родни знаменитости, а в реалния си живот той често общува със звезди от световна величина като Ръсел Кроу, Кейт Бланшет и Кайли Миноуг. Списъкът с VIP личности, които пристигат у нас от чужбина, за да станат част от най-голямото риалити приключение, се допълва и от европейска кралска особа. Това е първото издание на VIP Brother България, в което известни личности от чужбина ще бъдат пълноправни участници в шоуто, а не само гост звезди. 'В кастинга тази година избягахме от формулата известен заради това, че е известен. Заложихме на успели личности от различни области, които обаче не са преекспонирани. За голяма част от звездите ни това ще е първо участие в риалити формат', коментира водещият на VIP Brother 2013 Ники Кънчев в първото издание за сезона на предаването 'На кафе' с Гала по Нова ТВ тази сутрин.
» Общо 18 души ще живеят в изключително луксозната истинска Къща, която ще посрещне новите си обитатели с изненадващи пространствени решения и тематичен интериор. Имената на участниците се пазят в тайна до старта на шоуто, но от екипа издадоха, че във VIP Къщата ще живее цяло семейство.
» Интересно ще бъде и участието на действащ български политик, както и няколко спортисти от различни дисциплини, включително олимпийски медалист.
» VIP Brother 2013 стартира с извънреден лайв на 15-и септември от 20:00 по Нова ТВ.

11.09.2013 г.  Парис Хилтън влиза във VIP Brother 2013
Парис Уитни Хилтън - участник VIP Brother 2013 Bulgaria
» Най-известната наследница на Хилтън пристига за първи път в България, за да участва в най-очакваното шоу тази есен.
» Парис Хилтън е световноизвестната знаменитост, която ще взлезе за кратко в родния VIP Brother. Милионерската наследница ще се подвизава 2 дни в къщата заедно с нашите знаменитосити и ще зарадва всичките си почитатели в България.
» След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година Нова ТВ и продуцентите подготвтят поредната порция красота за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън - Парис. Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това. Тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари. 17-те продуктови линии с марката на Парис - обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата 'Предприемач за милиард долара' като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.
» Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто 'The Simple Life' и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата 'иноватор на риалити телевизията'. Има и редица участия във филми и сериали като 'Ориндж Каунти - кварталът на богатите', 'Вероника Марс' и 'Лас Вегас'.
» През октомври 2004 г. тя дори патентова любимата си фраза 'That's Hot', а отпразнуването на 21-вия й рожден ден става пословично - на пет места - в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио. Днес, вече на 32 г., Парис Хилтън заявява, че е готова за семейство и дете.
» Екипът на Нова ТВ работи денонощно, за да успее да осигури Парис Хилтън във VIP Brother 2013. Заради часовата разлика преговорите с агента й започват в 20:00 ч. българско време и продължават до сутринта на следващия ден. 'След успеха с Памела Андерсън през изминалия сезон на VIP Brother, отново искаме световна звезда в шоуто. Не беше никак лесно да изберем подходяща такава, защото Памела бе много истинска и направи страхотно шоу, но от Парис Хилтън очакваме повече. Нито за миг не сме имали колебания и смятам, че най-големият ни успех е това, че в сезона на тайните успяхме да запазим първата голяма тайна толкова дълго време', каза А. Мангов, програмен директор Нова ТВ.
» Това, което може би не знаете за Парис Хилтън е, че носи 43-44 номер обувки.
» Има ли изисквания Парис Хилтън за влизането си в Къщата на VIP Brother 2013 или след 'The Simple Life', от нея може да очакваме всичко? Ще дойде ли с любимото си куче Тинкърбел и кои родни звезди ще имат късмета да живеят под един покрив с най-известната наследничка на фамилията Хилтън? Засега се знае само, че красавицата идва с приятеля си - испанския модел Ривер Випери (River Viiperi), който е с 10-11 години по-малък от нея! Ето и още някои от изискванията на Парис за престоя й тук:
- шумоизолирана стая, спалня с кралски размери и вана с джакузи
- свежи цветя и свещи с аромат на ванилия и лавандула
- да има около себе си някои от любимите й списания: Gossip and Fashion: Life and style, US Weekly, Star, In Touch, Instyle, Vogue, Glamour, Lucky!
- органична био храна, ментов чай и органично шоколадово мляко
А първата й закуска ще бъде: белтъчен омлет, гарниран с лук и доматчета, ситно нарязани пържени картофки (картофени мекици) и гарнирани с много кетчуп.
» Всичко останало зрителите ще разберат със старта на VIP Brother 2013 на 15 септември от 20:00 ч. в ефира на Нова ТВ.

» В Къщата на VIP Brother 2013 България влизат офицално обявените участници:
Станка Златева - женска борба - участничка VIP Brother 2013 България Тервел Пулев - Малката 'Кобра' - бокс - участник VIP Brother 2013 България
» Продуцентът Нико Тупарев съобщи имената на още две звезди, които влизат в Къщата:
» Родните спортни величия - световната шампионка по борба свободен стил 'Златното' момиче Станка Златева и бронзовия медалист по бокс в тежка категория от олимпийските игри през 2012 г. Тервел Пулев влизат във VIP Brother 2013.
» Гордостта на България в женската броба и боксьорът, брат на Кубрат Пулев, ще радват почитателите си от екрана всяка вечер. Станка и Тервел са само част от известните личности, които ще станат част от поредното издание на VIP Brother в България.
» Не е ясно още обаче, дали двамата спортисти, които имат натоварена програма с тренировки, ще останат за пълното време на формата или ще се изявят за по-кратък период от време, за да не прекъсват спортните си занимания.

» Галерия снимки интериор Къщата на VIP Brother 2013 в Нови Хан - за първи път!

» Къщата на съквартирантите във VIP BROTHER 2013 е комбинация от лукс и тайнственост ...
» Черна котка, която ще гледа съквартирантите от стените, допълва мистичната атмосфера.
» В Къщата има над 20 врати, на които е изписана фаталната цифра 13, а на масата за хранене пък е изписано дяволското число 666!
» Защо ли ... Ще разберем съвсем скоро - идва Сезонът на тайните!

13.09.2013 г.  Фен на Big Brother избран да живее заедно с известни български личности в Къщата на VIP Brother 2013 в Нови Хан
Лилия Иванова - 'Лил'
» Лилия Иванова - 'Лил' влиза във VIP Brother след като прекара две седмици, затворена в Стъклената къща в столичен мол. Тя трябваше да се пребори с още петима души за любовта на зрителите и то под стъклен похлупак и множество камери, които изкъсо следят за всяко нейно действие. Много интересни моменти имаха те в Стъклената къща. Някои от съквартирантите споделиха най-съкровените си тайни, които не бяха разкривали пред никого.
» В къщата дори влезе и Черната Златка, която трябваше да си избере фаворит сред шестимата. Тя до последно се двоумеше кого да избере между Лена и Лилия. 'Спрях се на Лена, тя е много скромно момиче, което съм сигурна, че няма да се промени и след участието си в Стъклената къща на Big Brother. Мисля, че и Лили също няма да се промени. Тя е момиче, което търси любовта. Избирам Лили да влезе в Къщата на VIP Brother', обяви Черната Златка.
» От своя страна водещата на прогнозата за времето Никол Станкулова припозна Марио като най-достоен да влезе при ВИП персоните на България. 'Той е много притеснителен и има нужда някой да му подаде ръка и да му помогне', обяви още Станкулова.
» Водещият на 'Сделка или не' Румен Луканов също се спря на Марио заради богата му биография и отношението му към изкуството.
» Фаворитът на зрителите бе Надежда Господинова - 'Надя', която спечели 819 гласа срещу 596 на Лил, 465 на Лена, 233 на Евгени, 343 на Радо и 384 на Марио.

15.09.2013 г.  Първите 8+1 участници влизат в Къщата на VIP Brother 2013 в Нови Хан ...
Анна Янова-Катур, възраст 23 години, родена град София, зодия Везни, участничка VIP Brother 2013 България, музикант - изгонена 'Ден 30' принц Ангел Рашков, възраст 46 години, роден град Раковски, зодия Козирог, участник VIP Brother 2013 България, син на цар Киро - напуска Ден 5 по 'собствено' желание Ваня Червенкова 'мама Фотка', възраст 46 години, родена град Пловдив, зодия Овен, участничка VIP Brother 2013 България, бизнесменка, собственик на акционерни дружества - Финалист Джаред Катур, възраст 25 години, роден град Сейнт Луис, зодия Близнаци, влиза с Анна Янова-Катур във VIP Brother 2013 България, музикант - изгонен 'Ден 23' Оксана 'Еделвайс', възраст 36 години, родена град Тюмен (Сибир), зодия Козирог, участничка VIP Brother 2013 България, модел, еротична актриса - изгонена 'Ден 9' Ивайло Станчев, възраст 40 години, роден град София, зодия Водолей, влиза с Мира Радева във VIP Brother 2013 България, строител - изгонен 'Ден 16' Ирина Флорин, възраст 52 години, родена с. Гиген, Плевен, зодия Водолей, участничка VIP Brother 2013 България, музикант, артист - изгонена 'Ден 58' Йоана Захариева 'Йоко', възраст 36 години, родена град София, зодия Риби, участничка VIP Brother 2013 България, певица - изгонена 'Ден 44' Лияна Попова, възраст 33 години, родена град София, зодия Дева, участник VIP Brother 2013 България, поп фолк певица - Финалист Мариан Кюрпанов, Мариян, възраст 33 години, роден град София, зодия Близнаци, участник VIP Brother 2013 България, модел, актьор - Финалист Мира Радева, възраст 55 години, родена град Свиленград, зодия Близнаци, участник VIP Brother 2013 България, социолог и университетски преподавател - изгонена 'Ден 58' Мишо 'Шамара', възраст 40 години, роден град Варна, зодия Козирог, участник VIP Brother 2013 България, певец, рапър - изгонен 'Ден 51' Павел Чернев, възраст 44 години, роден град София, зодия Рак, участник VIP Brother 2013 България, юрист, адвокат, политик, националист - изгонен 'Ден 37' Парис Хилтън, възраст 32 години, родена град Ню Йорк, зодия Водолей, гост VIP Brother 2013 България, модел, дизайнер, актриса, продуцент, DJ, автор, певица Пламен Медаров, възраст 30 години, роден град София, зодия Лъв, участник VIP Brother 2013 България, бизнесмен - Финалист Станка Златева, възраст 30 години, родена с. Крушаре, зодия Риби, участник VIP Brother 2013 България, спортист, женска борба - победител финал 'Ден 63' VIP Brother 2013 България Стойко Сакалиев, възраст 34 години, роден град София, зодия Овен, участник VIP Brother 2013 България, футболист, човек на изкуството - изгонен на полуфинал 'Ден 60' Тервел Пулев, възраст 30 години, роден град София, зодия Козирог, участник VIP Brother 2013 България, спортист бокс - изгонен на полуфинал 'Ден 60' 'Черната' Златка Димитрова - гост, влиза 'Ден 37' 'Русата' Златка Райкова - гост, влиза 'Ден 46' Георги Валентинов - гост, влиза 'Ден 51' Лилия Иванова 'Лил' - гост, влиза 'Ден 61'
» Кои са първите съквартиранти във VIP Brother 2013?
Мира Радева Иво Мишо 'Шамара' Пламен Медаров Павел Чернев Ангел Рашков Лияна Мариян Кюрпанов Станка Златева
» Тази вечер в Къщата на VIP Brother влязоха първите родни звезди, които ще живеят заеднo в продължение на два месеца.
» Един след друг прага на новия си риалити дом прекрачиха социоложката Мира Радева и половинката й Иво, следвани от рапърът Мишо Шамара.
» Обявеният за бизнесмен Пламен Медаров се оказа нает от Големия брат и ще влезе в ролята на марионетка на зрителите и те ще му дават задачи, които той да изпълнява.
» Към тях се присъедини още бившият депутат и Народен представител в 40-то Народно събрание националистът Павел Чернев.
» Голямата изненада е присъствието в Къщата на сина на арестувания ромски бос Кирил Рашков, известен още като Цар Киро - Ангел Рашков.
» Към тях се присъединиха още фолк певицата Лияна, Мистър България Мариян Кюрпанов и българската гордост - олимпийската медалистка по борба Станка Златева.
» Как ще си разпределят леглата в спалнята и кои са най-претенциозните Съквартиранти тепърва ще разберем.

16.09.2013 г.  Кой още влиза в Къщата на VIP Brother 2013?
Стойко Сакалиев 'Еделвайс' (Оксана) Йоана Тервел Пулев Ваня Червенкова Ирина Флорин Анна Янова-Катур Джаред Катур Парис Хилтън
» Вчера в Къщата влязоха първите осем участници. Стартира извънредният лайв на VIP Brother 2013. Ден след като в Къщата влязоха първите осем участници, Ники Кънчев посреща и останалите випове, които ще делят един покрив под зоркото око на Големия брат.
» Първи от втората група съквартиранти в Къщата влезе бившият национал на България, наричан 'любимец на сектор Г' – Стойко Сакалиев. Най-известната еротична актриса в Италия - 'Еделвайс' (Оксана), влезе в шоуто под номер 11, заедно с домашния си любимец - померана Феникс Фердинанд. След нея вратата на Къщата прекрачи Йоко Захариева - Йоана, позната като 'Лошото момиче на Попа'.
» Съквартирант номер 13 бе посрещнат от останалите участници с думите 'Още една гордост пристига'. Истински боец за славата на България, 30 годишният двукратен европейски вицешампион по бокс Тервел Пулев е третият спортист в Къщата.
» Скандалната бизнес дама Ваня Червенкова влезе във VIP Brother, за да покаже на хората най-доброто от себе си и да им даде пример.
» Под номер 15 бе представена и една от иконите на българската поп музика - Ирина Флорин, която се появи на червения килим в рокля по собствен модел и хвърли венец от цветя сред публиката пред студиото.
» Едно разделено семейство се събра за първи път в Къщата на VIP Brother. Дъщерята на Мира Радева - Анна Янова-Катуър, пристигна от САЩ, за да участва в шоуто заедно със съпруга си - Джеред Катуър. Двамата са семейство от месец май тази година, но Мира и партньорът й никога не са виждали на живо американския съпруг на Анна. Емоционална среща, изпълнена с много сълзи, се разигра в Къщата, където Джеред се запозна за първи път с тъща си - Мира Радева, а майка и дъщеря се събраха под един покрив след дълга раздяла.
» Черешката на тортата в новото издание е една истинска американска принцеса – Парис Хилтън, която преди броени часове пристигна в България.
» Американската модна икона Парис Хилтън се присъедини към 17-те български ВИП съквартиранти и зрителите на Нова телевизия имаха шанса да проследят как тя влиза в Къщата на VIP Brother 2013 точно в 23:00 ч. на 16 септември.
» 'Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук', бяха първите думи на Парис на червения килим.
» Богатата наследница разказа за емоциите около DJ изявите си на Ибиса това лято.
» 'С удоволствие бих отворила магазин в България. Обичам да работя усилено, защото това е културата на моето семейство.', разказа пред Ники Кънчев световната звезда и допълни: 'Аз съм просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не съм пред камера обичам да се гмуркам и да плувам. Парис Хилтън има две различни страни - пред камера и в личният си живот'.
» В двора на Къщата пръв я посрещна Стойко Сакалиев, а в хола с питка, шарена сол и мед я приветстваха дъщерята на Мира Радева - Анна, и певицата Йоана.
» Продуцентите на шоуто издават, че това ще бъде сезонът на тайните, изненадите и обратите в Къщата на VIP Brother.

17.09.2013 г.  Хонорарите на звездите във 'ВИП Брадър' вече са известни
Хонорари VIP Brother 2013
» Знаменитостите в Къщата струват над 1.5 милиона лева, а участниците ще получат рекордни суми за участието си в шоуто. Ето хонорарите на звездите в шоуто:
» Милиардерската наследница Парис Хилтън взима лъвския пай от 200 000 долара. При това красавицата няма да прекара и една нощ в Къщата, а ще нощува в хотела си 'Хилтън'. Хубавицата ще прекара едва два дни в шоуто. След което отлита за САЩ.
» Поп певицата Ирина Флорин пък е с най-висок хонорар от родните звезди. Тя влиза в шоуто с хонорар от 130 000 лева, като първоначално е поискала рекордните 300 000.
» Втора по хонорар е Станка Златева, която била туширана със сумата от 100 000 лева. Според зрителите тя ще спечели този сезон на формата.
» 85 бона ще прибере Мишо Шамара, като от него се очаква да сблъска политически със социоложката Мира Радева. Дали ще се стигне до сблъсък помежду им, тепърва ще видим.
» 80 000 лева взима от шоуто Тервел Пулев. Преговорите с брата на Кубрат се оказаха доста сложни, тъй като в началото продуцентите искали лично 'Кобрата'. Той обаче отказал и в последствие се стигнало до уговорката Тервел да влезе във формата, а брат му да влезе за ден - два в шоуто.
» 50 000 се очаква да вземе Стойко Сакалиев, който също ще влезе в Къщата. Братовчедът на Гергана ще изнесе пикантни подробности за футбола у нас, а също се очаква да прояви навика си да флиртува с жените в шоуто.
» С най-нисък хонорар се оказа тв легендата Иво Танев. Шоуменът се навил на участие и срещу 40 000 лева, само и само да възроди залязлата си слава.
» Останалите хонорари на участниците се движат между 45 - 65 000 лева. Всяка звезда, която доброволно напусне Къщата губи хонорара си, а излизането може да става само след вота на зрителите.

18.09.2013 г.  Първите номинации във VIP Brother вече са факт - застрашени от излизане са цели четири 'звезди'
Мишо 'Шамара' 'Еделвайс' (Оксана) Иво Мариян Кюрпанов
» Провелата се мисия 'Мечки' превърна Станка Златева в глава на Къщата и й осигури изключителни права - освен, че получи имунитет, тя имаше правото да спаси двама съквартиранти от номиниране. Тя посочи Ваня Червенкова и Тервел Пулев, като аргументите й бяха, че победата на отбора й се дължи именно на тях.
» Водещ в номинациите е Пламен с 8, но той е имунизиран от изгонване, защото е 'нашия човек' в Къщата на Vip Brother - марионетката на зрителите.
» Вече са ясни първите Съквартиранти, коrто ще се борят за зрителския вот. Това са Мишо Шамара попаднал в групата автоматично, 'Еделвайс' (Оксана), избрана за гонене от 5 Съквартиранта, 4 гласа си спечели Иво и Мариан - 3.
» Това са първите Съквартиранти, които ще се борят за зрителски вот. Кой от тях ще излезе от Къщата, решават зрителите на Нова ТВ.
» Кой от номинираните Съквартиранти ще напусне шоуто едва след седмица живот в Къщата ще стане ясно на 23 септември - понеделник.

23.09.2013 г.  Оксана - 'Еделвайс' от номинираните Съквартиранти напусна шоуто едва след седмица живот в Къщата
Оксана 'Еделвайс' изгонена 'Ден 9' от Къщата на VIP Brother 2013
» Внимание, внимание! Приятели, има голяма изненада, която ще ви съобщим сега!
» В къщата има ТАЙНО помещение, което никой не е виждал! Съквартирантите ще трябва да се разделят и част от тях да живеят в него.
» ВИЕ избирате кой да живее в полукъщата на ВИП Брадър!
» Вашата марионетка Пламен Медаров пък ще съобщи решението ви в Къщата!
» Вие сте на ход - кажете кой да живее в тайното помещение на Къщата, за което никой от съквартирантите още не подозира.

» 'Еделвайс' (Оксана) беше изгонена Ден 9 на първите елиминации от Къщата на VIP Brother 2013.

25.09.2013 г.  Втори номинации 'Ден 11' лайв от Къщата на VIP Brother 2013 и изненада за част от Съквартирантите
Йоана Павел Чернев Иво Мира Радева
» Провелата се мисия 'Мъже срещу Жени' превърна Пламен в глава на Къщата и му осигури имунитет.
» Йоана е автоматично номинирана като капитан на отбора 'Жени'.
» Останалите номинирани са: Павел Чернев, Иво и Мира Радева. Кой от номинираните Съквартиранти ще напусне шоуто и Къщата след 5 дни ще стане ясно на 30 септември - понеделник.
» Изненадата на вечерта за част от Съквартирантите: влизат в полукъща за слуги!
» Полу-къща очаква някои от съквартирантите, а именно: СЛУГИТЕ Мариян, Тервел, Лияна, Иво и Пламен.
» Те ще се хранят с това, което ГОСПОДАРИТЕ решат, ще спят на полу-легла, ще седят на полу-столове, ще се грижат за прането на господарите!
» Как ли ще живеят в тези условия? Банята е в двора, а топлата вода ще зависи от това колко бързо въртят педалите на едно колело ...
» С тежката мисия да съобщи кой ще живее като слуга се нагърбва Пламен. Особеното е, че трябва да представи решението като ЛИЧНО свое!

27.09.2013 г.  Приятелката на Тервел Пулев - Диана: 'Заедно сме. Влизам в къщата!'
Тервел Пулев и Диана
» Сериозна драма е на път да се развихри в къщата на ВИП Брадър. След като Лияна за пореден път показа, че няма скрупули да сваля мъже, които си имат половинки, че и деца, гаджето на Тервел Пулев реши да сложи ред в ситуацията. Диана, жената, от която Тервел има дете, ще бъде следващият съквартирант, който ще се включи в риалити формата. Волейболистката е твърдо решена да влезе в шоуто, за да постави чалгаджийката на мястото й. В момента продуцентите на ВИП Брадър водят усилени преговори с нея и е много вероятно след няколко дена да видим и спортистката вътре в къщата.
» Диана Ненова коментира и появилите се слухове, че двамата с Тервел са разделени. 'Това са пълни глупости! Заедно сме!', категорично заяви излаганата жена. Това и по-малкият син на двойката - Калоян е накарало Диана да се реши да се включи в шоуто и да поиска обяснение от половинката си и певицата. Подобен развой на нещата обаче надали ще се хареса на Лияна. Както знаете, от старта на предаването фолкаджийката не спира да се усуква ту около Мариян, ту около Тервел. И докато манекенът не е обвързан и поведението й беше прието за нормално, то опитите й да прелъсти боксьора са повече от скандални. 'Какво друго да очакваш, първо отмъкна Благой Георгиев от бременната му приятелка, колко й е да разбие още една двойка, при това с дете', гневят се форумци.

30.09.2013 г.  Втори елиминации 'Ден 16' - Ивайло Станчев ще напусне завинаги Къщата на VIP Brother 2013
Ивайло Станчев изгонен 'Ден 16' от Къщата на VIP Brother 2013
» 48 % от читателите смятат, че Ивайло Станчев ще напусне Къщата на VIP Brother 2013 този понеделник. Това показват резултатите в проведената анкета: 'Кой от номинираните съквартиранти ще бъде изгонен от Къщата на VIP Brother?'. Според 23 % това ще е социоложката Мира Радева. За напускането на Йоана Захариева са гласували 13 %, а за Павел Чернев – 16 на сто. Тежък момент за Мира, която се разделя с любимия си мъж!
» Тежки моменти и за Пламен ... Big Brother разкри на Съквартирантите, че той е марионетка! Как ли ще му се отрази това?
» Ще го оставят ли Съквартирантите като пълноправен участник в шоуто? Да остане ли Пламен в Къщата? - това беше въпросът, който Big Brother зададе на Съквартирантите. Павел гласува 'Въздържал се', тъй като 'не обича шпиони'. Мишо отсече - 'Не го искам тоя тъпанар!'. Всички други обаче гласуваха 'ЗА'! 'Не искате ли да разберете какъв е истинският Пламен', попита Мариан? И съквартирантите решиха Пламен да остане като пълноправен член в Къщата!

02.10.2013 г.  Трети номинации 'Ден 18' лайв от Къщата на VIP Brother 2013
Стойко Сакалиев Мира Радева Ваня Червенкова Мариан Кюрпанов Джаред Катур
» Толкова много се харесват ..., че петима са номинирани за изгонване!
» Провелата се нова номинационна игра, мисия свързана със Словото - 'Думи', превърна Ирина Флорин в глава на Къщата и й осигури изключителни права - освен, че получи имунитет, тя имаше правото да спаси двама съквартиранти от номиниране. Тя посочи Станка Златева и Пламен Медаров.
» Номинираните вече са ясни. По време на третите номинации в Къщата на 'БИГ Брадър' Мира, Ваня, Мариан и Джеред обраха негативния вот на Съквартирантите си и са посочени за изгонване.
» Бившият футболист Стойко Сакалиев бе номиниран автоматично в качеството му на капитан на загубилия отбор в последните игри.

03.10.2013 г.  Мира Радева е в истерия - излиза от Къщата на 'ВИП Брадър 2013'. Пламен също иска да напусне ...
Мира Радева - участничка 'VIP Brother 2013'
» Социоложката е в истерия от понеделник вечерта, след като любимият й Ивайло бе изгонен от зрителите и напусна шоуто.
» Откакто 12 години по-младият бизнесмен не е до нея, тя нито можела да спи, нито да се храни, нито да общува нормално с останалите звезди в Къщата. Дори дъщеря й Ани не успявала да разведри. Пред нея тя признала, че се притеснява как Иво ще се справя без нея навън, а освен това я изгаряла ревност.
» Сълзите и бурните й емоции съвсем скоро ще видят и зрителите, тъй като епизодите се излъчват на запис с няколко дни закъснения. Колко е съсипана Мира Радева си пролича и в сряда вечер на номинациите, когато социоложката влезе в изповедалнята подута и с огромни торбички под очите.
» Те били резултат именно от разклатеното й психическо състояние след излизането на Иво. Хора от екипа на шоуто издават, че тя още във вторник вечерта е заявила желанието си да се махне от Къщата, но засега успели да я убедят да остане. Въпрос на време е обаче отново да реши да си ходи, особено след като се изпокара с половината съквартиранти и обстановката за нея стана още по-нетърпима. Освен това тази седмица отново е номинирана за изгонване.
» Пламен, тайния любовник на 'Пилето' на поп-фолка Райна, обяви на всеослушание, че няма да остане повече, но Йоана пое нещата в свои ръце и по женски успя да го разубеди.

07.10.2013 г.  Трети елиминации 'Ден 23' - Джаред Катур ще напусне Къщата на VIP Brother 2013 тази седмица
Джаред Катур изгонен 'Ден 23' от Къщата на VIP Brother 2013
» Съквартирантите влизат в ролята на фермери, готвачи и водещи. Тази вечер ще настъпи решаващият момент кой от номинираните миналата седмица Съквартиранти да напусне завинаги Къщата на VIP Brother 2013. Мариан Кюрпанов, Мира Радева, Стойко Сакалиев, Ваня Червенкова и Джеред ще се влязат в ново амплоа в лайв изданието по Нова ТВ. Мисиите, които BIG Brother отправи към Съквартирантите ще бъдат забавни за някои, а за други - истинско предизвикателство. Джеред ще се потопи в селскостопанска работа, където неговите задължения ще се окажат различни от тези в Kъщата на VIP Brother. Зрителите на Нова ТВ ще видят американеца да дои крава, да храни домашни животни, както и други присъщи на фермерите задължения. Лидерите в Къщата Мира и Ваня ще влязат в кулинарен дуел, оспорвайки властта в Кулинарния парламент. Те ще трябва да приготвят своите кулинарни вълшебства, но ще бъдат затруднени със специални условия от BIG Brother. Моделът Мариан ще бъде поставен на изпит по българска граматика, а ролята на негов учител ще бъде поверена на политика Павел Чернев. Каква оценка получи топ моделът, гледайте на живо в ефира на Нова ТВ. Футболистът Стойко Сакалиев ще се прояви със свое предаване 'От Воле със Саката', което ще включва горещи репортажи от живота на Виповете, предизвикателни коментари и задаване на провокативни въпроси за лагерите в Къщата. Със завидното си чувство за хумор Стойко ще трябва да грабне аудиторията, като направи едно интересно и динамично шоу.
» Защитници на звездите ще бъдат актьорът Димитър Рачков, в ролята на защитник на Стойко Скалиев и д-р Енчев - защитник на Ваня Червенкова. За Мариян ще лобира съпругата на д-р Енчев - Теди Велинова, за Джеред - фолк певицата Камелия и за Мира - Нана Стефанова от 'Съдебен спор'. Гост-коментатор вместо актьорът Иван Ласкин ще бъде Зейнеб.

09.10.2013 г.  Четвърти номинации за изгонване на Съквартирант 'Ден 25' лайв от Къщата на VIP Brother 2013
Тервел Пулев Анна Янова-Катур Мира Радева Пламен Медаров Станка Златева
» Днес е важен ден. Предстоят четвъртите номинации в Къщата на БИГ Брадър. Именно затова денят е важен за всички обитатели в най-известната Къща в България. Ще има ли обрат в новите номинации?
» Какво ще се случи? Ще рефлектират ли конфликтите върху номинационните игри? Ще надделеят ли емоциите и симпатиите в избора за аргументи в номинациите? Силните жени и старите вражди ...
» Номинационната игра, подготвена от BIG Brother за тази седмица, е наречена 'Музикални асоциации'. Съквартирантите отново ще са разделени на два отбора, като капитанските отговорности ще бъдат връчени на Лияна за червения и на Тервел за синия отбор. Дали ревността и любовните страсти ще повлияят на двамата, които ще се изправят един срещу друг.
» В играта ще бъде предоставен откъс от популярна песен, като всеки един съквартирант ще се озове в специална музикална стая и ще трябва да обясни коя е песента чрез танци и жестове, без каквито и да било думи. Всички останали съквартиранти ще наблюдават участника, но няма да го чуват. Те ще трябва да отгатнат или поне да дадат предложение за песента по неговите движения. Кой отбор ще победи в музикалната игра, как ще се проявят Лияна и Тервел и как лидерските позиции и борбата за надмощие ще се отразят на номинациите, ще разберете тази вечер от 20:00 часа в лайв изданието на VIP Brother 2013 пo Нова ТВ.
» Гости в студиото тази вечер ще бъдат водещият Румен Луканов, фолк певицата Кали, радиоводещата Ива Дойчинова и музикалният продуцент Люси Иларионов.
» Провелата се игра-мисия превърна капитана на победилия червен отбор Лияна в глава на Къщата и й осигури изключителни права - освен, че получи имунитет, тя имаше правото да спаси двама съквартиранти от номиниране. Тя посочи Ваня Червенкова и Мариан Кюрпанов, като аргументите й бяха, че 'мама Фотка' й помага с 'градивната си критика' (и с обещаното спонсорство след като излязат от Къщата), а с Мариан просто й е приятно ... (да дразни Тервел - номиниран автоматично като капитан на загубилия син отбор).
» Номинираните тази вечер са Тервел Пулев (авт.), Анна Янова-Катур (5 ном.), Мира Радева (5 ном.), Пламен Медаров (5 ном.) и Станка Златева (4 ном.) ... т.е. излиза Анка.

11.10.2013 г.  Big Brother All Stars 2013 започва на 18 ноември и ще продължи 1 месец
Big Brother All Stars 2013 България
» Веднага след 'ВИП Брадър' стартира 'Биг Брадър Ол Старс' с участници от предишни сезони. Плеймейтките 'Черната' Златка Димитрова и 'Русата' Златка Райкова влизат при ВИП Съквартирантите и остават за All Stars - ще бъдат като мост между двете реалита, подобно на сестрите близначки (т.нар. 'тризначки') Вяра, Надежда и Любов, които имаха такава роля за миналия сезон.
» На 18 ноември Къщата ще отвори врати за новите 11(+2) атрактивни, известни и провокативни Съквартиранти. Концепцията на новия сезон на Big Brother All Stars е да изправи рамо до рамо най-големите звезди от популярни риалити формати. 'Сезонът ще бъде изключително интересен, защото този път няма да има 'просто стари Брадъри', а любимите персонажи от най-успешните сезони, както и емблематични представители на X Factor, Survivor и 'Черешката на тортата'!' сподели продуцентът на предаването Нико Тупарев. Другата новина e, че наградата за новия сезон ще бъде материална и внушителна!
» Някои от новите участници просто вече нямат търпение да споделят вълнението си и се издадоха, че ще влизат. Станислав Илиев 'Финдо' от 'Сървайвър' ще радва фенките си в Big Brother All Stars 2013, както самият той се изпусна във 'Фейсбук'. Другата сигурна героиня е знаменитата Пенка Маринова Георгиева от 'Мис България 2013', която стана прословута с огромното си самочувствие, че има 'Карибско' тяло и култовите си истории. Ясно, шоуто е гарантирано, гответе пуканките отсега. За останалите имена, които се спрягат, все още няма категорично потвърждение, но те са пияницата Гроши, приятелчето му Нед, репортерката на Гала - Зейнеб Маджурова (резерва), Лео Бианки, Маги Желязкова, Райна 'Пиле'-то - сега либето на Пламен Медаров, самозвания писател Любомир Милчев 'Денди' с 'кралския' кюпек Хининус, Ирена Милянкова - ако намери кой да й гледа 4-те деца, Елена Владкова (бивша Ели Кузмова) от фамилния 'Биг Брадър Фемили', рапърът от 'Х фактор' Людмил Августинов 'Jeason Brad Lewis' (Джийсън Брад Люис), Недялко Лазаров, Кирил Вълчев 'Киро Скалата' и хубавата Елена, която зрителите помнят с любовната драма между нея и мъжа й Миро, когото тя заряза в Къщата, за да върти любов с фризьора Мъро. Зара – една от най-ярките звезди на формата, още мисли, но вече вървят слухове, че май се е решила да 'пристане' на Big Brother All Stars 2013!

14.10.2013 г.  Четвърти елиминации 'Ден 30' - Анна Янова-Катур напуска завинаги Къщата. Влиза таен гост със специална Мисия
Анна Янова-Катур изгонена 'Ден 30' от Къщата на VIP Brother 2013
» В понеделник вечер в ефира на Нова ТВ ще се разиграят най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013. В битка за своето място в Къщата ще влязат едни от най-силните участници. Миналата седмица Съквартирантите номинираха и двамата олимпийци - Станка Златева и Тервел Пулев. BIG Brother ще постави индивидуални задачи на участниците, в които те ще трябва да се изправят пред своите страхове и недостатъци.
» Пламен, който напоследък е трън в очите на Съквартирантите, ще се превърне в техен покорен прислужник и в качеството си на такъв ще се старае да задоволява всичките им нужди и прищевки. Станка Златева ще трябва да спечели зрителите с ново амплоа – шампионката ще бъде преобразена до степен, в която самата тя ще се окаже искрено изненадана от себе си. Тервел ще демонстрира танцови умения, подготвяйки специално изпълнение с Яна Акимова, а Мира Радева и дъщеря й Анна ще са в компанията на своите мъже Иво и Джаред, без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин.
» Голямата изненада в лайв изданието на VIP Brother 2013 обаче ще бъде влизането на мистериозна личност в шоуто като специален гост - 'Лил' от 'Стъклената Къща'.
» Гости в студиото ще бъдат кралят на нощния живот в София - Петко Димитров, Мария Гроздева, певицата Алисия, Диляна Маринова - 'Джуджи' и музикантът Богдан Томов.

16.10.2013 г.  Пети номинации за изгонване на Съквартирант 'Ден 32' лайв от Къщата на VIP Brother 2013
Павел Чернев - изгонен 'Ден 37' Ирина Флорин Пламен Медаров Ваня Червенкова Йоана Захариева
» Първите номинации очи в очи са довечера! Тази вечер елиминациите ще се случат на живо.
» Съквартирантите ще бъдат разделени на два отбора с капитани Мира и Павел. Елиминационната игра ще се казва 'Аз обичам България'. Водещата на емблематичната телевизионна игра Евелина Павлова ще влезе и като водеща в Къщата днес. Отборът, който даде най-много правилни отговори, ще спаси капитана си от елиминация.
» В отбора на Мира ще влизат Ирина, Станка, Мишо, Пламен и Лияна, а в отбора на Павел - Тервел, Стойко, Ваня, Йоана и Мариан. На всеки един от Съквартирантите ще бъде задаван въпрос, свързан с неговите познания за България. Той ще трябва да държи кутия в ръка, в която ще бъде поставена бомба. Кутията ще гръмва при неизпълнени условия от страна на Съквартирантите.
» След играта - Мира вече е глава на Къщата с имунитет срещу номиниране и с право да прати на елиминации съквартирант, а Павел - автоматично номиниран за изгонване.
» Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат за коментар, водещата на предаването 'На Кафе' - Гала, бившата 'отчаяна' съпруга на Иван Христов - Вихра Петрова, диджей шоумен и певец от Варна - DJ Дамян Савов и бившите участнички във BIG Brother - близначките, т.н. 'тризначки' Вяра, Надежда и Любов ... със субтитри и на забавен каданс.
» Номинираните тази вечер са Павел Чернев (авт. ном.), Ирина Флорин (5 ном.), Пламен Медаров (5 ном.), Ваня Червенкова (3 ном.) и Йоана Захариева (еднолична ном.).

21.10.2013 г.  Пети елиминации 'Ден 37' - Павел Чернев напуска завинаги Къщата. Влиза 'Черната' Златка Димитрова
Павел Чернев изгонена 'Ден 37' от Къщата на VIP Brother 2013
» Мисия 'Другото Аз' на Павел - Преобразяване в 'Бай Ганьо'. 'Политикът' Павел Чернев ще трябва да се превърне от личност с възпитание (?!?) и добри обноски (?!?) в човек с лоши навици, пръцкане, оригане и миризма на 'раздразнен скункс'. За тази цел той ще разполага със специален ароматизатор, както и допълнителни аксесоари. При успешна изпълнена мисия Съквартирантите и Павел ще получат подарък, който ще подобри бюджета на всички.
» Мисията на Ирина - Певицата беше Номинирана за изгонване от Съквартирантите, поради факта, че не се разкрива достатъчно и не общува с останалите в Къщата. BIG Brother ще предизвика Ирина, като я накара да се социализира, общувайки с максимално голям брой от звездите в Къщата. За тази цел тя трябва да изкопчи от всеки свой събеседник история или факт, които не са споделяни до този момент. По телефона Ирина ще получава въпроси относно Съквартирантите, като ще трябва да отговори с интересна новина. Какви новости от живота на звездите ще разкаже на BIG Brother певицата.
» Мисията на Пламен - Атакуваният от Съквартирантите Пламен ще трябва да говори без дори да може да си поеме въздух, до получаване на второ нареждане. Стратегът на Къщата ще остане изненадан, защото ще получи неочаквани предизвикателства от BIG Brother и останалите участници. Как ще се справи и дали ще бъде изигран този път.
» Мисията на Ваня - Коравосърдечието и демонстрираният авторитет бяха причините за номинацията й. Поради тази причина задачата й ще се превърне в серия от тежки и драматични избори в Изповедалнята. Тя ще трябва да избира между собствените си желания и тези на другите в Къщата. Колко трудни и жертвоготовни избори ще направи.
» Мисията на Йоана - Йоко ще трябва да покаже колко вярна е всъщност на най-добрия си приятел BIG Brother, изпълнявайки различни желания, диктувани през скрит микрофон. Тя ще трябва да пуска лъжлива информация за себе си и Пламен, да задава въпроси и да търси провокации сред Съквартирантите.
» Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат кметът на Каварна Цонко Цонев в защита на 'политика' Павел, журналистката Кристина Патрашкова в ролята на защитник на Ирина, както и 'Мис България 2009' Антония Петрова 'Мис Тоца' за Ваня. Пламен и Йоана няма да ги защава Стефания Цветкова 'Фани', а Павел Владимиров и Елена - сестра на певицата.

23.10.2013 г.  Шести номинации за изгонване на Съквартирант 'Ден 39' лайв от Къщата на VIP Brother 2013
Мишо 'Шамара' Ирина Флорин Мариан Кюрпанов Йоана Захариева 'Йоко' - изгонена 'Ден 44'
» Съквартирантите на VIP Brother - 'под високо напрежение' и 'токов удар'.
» Съквартирантите ще бъдат разделени на два отбора с капитани Мишо и Пламен. В отбора на Мишо ще влязат Тервел, Ваня, Станка, Ирина, Лияна, а Пламен ще избере Мариан, Мира, Стойко, Йоана и Златка. Всеки отбор ще бъде разделен на две групи, състоящи се от трима участници. Те ще трябва да покажат колко всъщност държат на останалите Съквартиранти, като ги опазят от съприкосновение с електрически жици - част от номинационната игра. При повече от три грешки за 30 секунди, някои от участниците ще понасят електрическо наказание. Дали Съквартирантите ще се справят ловко и бързо, причинявайки по-малко болка на съотборниците си ...
» Елиминационната игра изпрати Мишо директно на елиминации и определи Пламен за 'глава' на Къщата с имунитет - спасен от номинации за изгонване.
» След трудна седмица с много лишения, Съквартирантите с нетърпение очакват новото разпределение на седмичния бюджет. Дали звездите отново ще получат меню от ориз, боб и картофи или Big Brother ще сключи сделка с Ваня, Тервел и Стойко? Ще видим премиерата и 'развръзката' на 'семейната' сага - латино-сериала 'Лица на заем'.
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат изгоненият в понеделник Съквартирант Павел Чернев, водещата на Времето по Нова ТВ Десислава Банова, режисьорът Андрей Слабаков и певицата Камелия Воче. Те ще дискутират събитията в Къщата от страна на участниците, както и на хората извън нея.
» Номинираните тази вечер са Мишо (авт. ном.), Ирина (5 ном.), Мира (5 ном. - спасена от ВрИД 'глава' на Къщата Пламен), Мариан (4 ном.) и Йоана (2 ном.).

26.10.2013 г.  Анелия влиза във ВИП Къщата. Съквартирантите произвеждат мед 'VIP Brother'
Анелия - гост VIP Brother 2013 България
» Поп-фолк певицата Анелия тази вечер ще влезе в Къщата на VIP Brother 2013 като гост-звезда. Още с прекрачването на прага на Къщата изпълнителката осезаемо ще подобри настроението на погълнатите от своята седмична Мисия участници. 'Бях изключително развълнувана, когато разбрах, че ще участвам във VIP Brother!' - ще признае Анелия, която няма да пропусне да изкаже своето възхищение към Съквартирантите. Певицата няма да скрие и своите симпатии към Мариан. Анелия ще сподели на модела, че той е много харесван от нея и нейното обкръжение. Поради тази причина тя ще изненада Мариан със специално предизвикателство - предложение да участва в неин видео клип. Как ще реагира Мариан и дали ще приеме предизвикателството?
» През последните дни Съквартирантите се трудят, като едни истински 'пчелички' за своята седмичната Мисия под ръководството на Главата на Къщата Пламен. Днес кралицата-майка с помощта на своя страж Кюрпанов ще трябва да отвори фабрика, в която малко по-късно всички Съквартиранти да обединят усилия за произвеждането на 200 буркана мед с марка 'VIP Brother 2013'. Пламен отново ще злоупотреби с властта, използвайки я за собствените си облаги. Колко грама мед ще произведат Съквартирантите и какви нарушения ще направи Пламен. Ще успеят ли 'пчелите-работници' на VIP Brother 2013 да се справят с поставената задача или седмичният бюджет ще бъде отново ощетен и как ще протече посещението на Анелия, предстои да разберете тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.

28.10.2013 г.  Шести елиминации 'Ден 44' - Йоана Захариева 'Йоко' ще напусне Къщата на VIP Brother 2013
» Номинираните Съквартиранти тази седмица са модела Мариан Кюрпанов, певицата Йоана Захариева, Ирина Флорин и рапъра Мишо Шамара. Всеки от тях ще получи индивидуална задача, с която да спечели подкрепата на своите фенове и да направи още една крачка по пътя към победата.
» Зрителите на Нова ТВ ще видят Мариан Кюрпанов в амплоа на актьор, но този път в истински видео клип. Моделът ще заеме главно място в заснемането на новата песен на поп фолк певицата Анелия. Как ще се справи Мариан и какво ще излезе от неговото видео?
» На певицата Йоана ще се наложи да бъде по-искрена от всякога. Този път BIG Brother реши да я подложи на детектор на лъжата, без да й дава право да спестява отговори в Изповедалнята. Йоко разкри душата си пред погледите не само на зрителите, но и на самите ВИП Съквартиранти.
» Ирина Флорин, която е известна освен с кариерата си на музикален изпълнител, също така и с дизайнерските си успехи, ще успее да покаже талант в Къщата на VIP Brother 2013. Индивидуалното предизвикателство на певицата ще бъде свързано с подготвянето на Модна линия 'VIP Brother 2013'. Тя ще трябва да направи ревю единствено с дрехите на Съквартирантите, съчетавайки ги по най-оригинален начин. Какво творческо вдъхновение ще получи Ирина и дали ще впечатли достатъчно BIG Brother?
» Мишо Шамара получи задача да напише рап-приказка за децата си и как ще бъде изненадан от BIG Brother?
» Гости и застъпници в студиото на Ники Кънчев ще бъдат продуцентът Маги Халваджиян за Мариан, актрисата Катерина Евро за Йоана, журналистката Надя Чолакова за Ирина, рап легендата Камен Стоянов 'Конса' за Мишо. Коментатори са телевизионният водещ Милен Цветков и режисьора на хитовия ТВ сериал 'Етажна собственост' Краси Ванков.
» В сряда към знаменитостите в Къщата на БИГ Брадър ще се присъедини още една звезда. Освен поредните номинации ще стане известно и името на новия Съквартирант.

30.10.2013 г.  Седми номинации 'очи в очи' за изгонване на Съквартирант 'Ден 46' лайв от Къщата на VIP Brother 2013
Станка Златева Мира Радева Мишо 'Шамара' Пламен Медаров Ирина Флорин
» Днес в Къщата на БИГ Брадър ще влезе още един нов Съквартирант - 'Русата' Златка Райкова, която ще е участник във Big Brother All Stars 2013, заедно с 'Черната' Златка Димитрова.
» Новата мисия 'Басейн желе' - съквартирантите скачат в басейн, пълен с желе. В Къщата предстои да се разиграе следващата Номинационна игра, този път наречена 'Бесеница'. След като BIG Brother провери неведнъж общата култура на участниците, днес ще постави под въпрос тяхната обществена информираност. На Съквартирантите ще бъдат изреждани факти, свързани с известни български личности, а те ще трябва да отгатнат за кого се отнася разказаното. Капитани на двата отбора ще бъдат фолк дивата Лиана и шампионката Станка Златева. В отбора на Станка ще се включат Ирина, Пламен, Стойко и Мира, а Лиана от своя страна ще заложи на Ваня, Тервел, Мариан и Мишо Шамара. Елиминационната игра изпрати Станка директно на елиминации и определи Лиана за 'глава' на Къщата с имунитет - спасен от номинации за изгонване и номинира еднолично Ирина Флорин, като й се извини за това.
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат плеймейката 'Русата' Златка Райкова - участник във Биг Брадър Ол Старс 2013, напусналата шоуто в понеделник Йоана Захариева 'Йоко', водещият Любен Дилов-син, оперния певец Юлиян Константинов и сценаристът Генчо Генчев.
» Номинираните тази вечер са Станка Златева (авт. ном.), Мира Радева (5 ном.), Мишо 'Шамара' (4 ном.), Пламен Медаров (3 ном.) и Ирина Флорин (еднолична ном.).

04.11.2013 г.  Седми елиминации 'Ден 51' - Мишо 'Шамара' ще напусне Къщата на VIP Brother 2013. Влиза Георги Валентинов
Мишо 'Шамара' - изгонен 'Ден 51' от Къщата на VIP Brother 2013
» Заплашените от изгонване Съквартиранти ще трябва да се справят с новите индивидуални задачи и да защитят своето място във VIP Brother 2013. Номинираните Станка, Мишо, Мира, Ирина и Пламен, които с наближаващия финал стават все по-устремени към победата - в решаваща битка.
» Мишо ще се изяви в една твърде различна професионална сфера. Той ще навлезе в полето на журналистиката, след като получи предизвикателството да състави вестник. С помощта на своя Главен редактор Ваня Червенкова и репортера Стойко Сакалиев, Мишо ще трябва да отрази за 'Съквартирантско дело' 3-те най-разисквани теми в Къщата. Основните въпроси ще бъдат около симпатиите на Съквартирантите към 'русата' и 'черната' Златка, любовната афера на Лияна и Мариан, които ще доведат до кулминацията – блиц интервю с Мира Радева на тема 'Пламен-фаворита в Къщата на VIP Brother 2013'.
» Социоложката Мира Радева ще трябва да защити прозвището 'пеещата готвачка', изпълнявайки съставена от нея песен, докато готви за Съквартирантите. Как ще се справи Мира с песента, разполагайки само с 5 ключови думи и дали ще съумее да практикува двете любими дейности наведнъж?
» Най-провокативният Съквартирант в Къщата на VIP Brother 2013 Пламен Медаров, ще получи възможност да комуникира с феновете под формата на чат. След като отговори на всевъзможни въпроси, Пламен ще получи изненада, която ще го постави в истинско недоумение.
» Какви Мисии ще получат олимпийката Станка Златева и певицата Ирина Флорин ще разберете тази вечер в лайв изданието на предаването по Нова ТВ.
» Гости в студиото на VIP Brother 2013 ще бъдат Сашо Дойнов, актрисата и водеща Марта Вачкова, актьорът Иван Ласкин, който е и Съквартирант от миналия сезон на предаването.
» Страхотна изненада - гаджето на 'Русата' Златка Райкова - 'мъжът на живота й', Георги Валентинов - ММА боец, влезе в Къщата тази вечер!

06.11.2013 г.  Осми последни номинации 'очи в очи' за 'оставане' на Съквартирант 'Ден 53' лайв от Къщата на VIP Brother 2013
Ваня Червенкова Ирина Флорин Мира Радева Лияна Попова Стойко Сакалиев
» Тази вечер ще протекат последните и уникални по рода си номинации за VIP Brother 2013. Съквартирантите ще продължат да се номинират 'лице в лице', но този път те ще могат да изберат участниците, които според тях трябва да останат в Къщата до самия финал на 16 ноември.
» Тази вечер в Къщата предстои да се разиграе и последната номинационна игра, наречена 'Горе главата'. BIG Brother ще призове Съквартирантите да активизират своето въображение и бързи реакции в нестандартна игра на думи. Кои Съквартиранти ще проявят най-голяма съобразителност?
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат политикът Ангел Джамбазки, напусналият шоуто рапър Мишо 'Шамара', фолк певицата Кали и водещият Румен Луканов.
» Положително номинираните тази вечер са Станка (+5 ном.), Тервел (+5 ном.), Мариан (+3 ном.), Пламен (+3 ном.), Лияна (+1 ном.) и Стойко (+1 ном.).

11.11.2013 г.  Осми елиминации 'Ден 58' - Ирина Флорин и Мира Радева ще напуснат Къщата на VIP Brother преди големия финал
Ирина Флорин - изгонена 'Ден 58' от Къщата на VIP Brother 2013 Мира Радева - изгонена 'Ден 58' от Къщата на VIP Brother 2013
» Заплашените от изгонване Съквартиранти ще трябва да се справят с новите индивидуални задачи и да защитят своето място за финала във VIP Brother 2013. Четирима Съквартиранти ще напуснат Къщата тази седмица. В понеделник вечер двама участници ще напуснат завинаги шоуто, а в сряда, те ще бъдат последвани от следващите двама, получили по-малка подкрепа от зрителите. Само един от петимата Номинирани за изгонване ще намери своето място сред финалистите в края на сезона.
» Тази вечер Съквартирантите на VIP Brother 2013 избират и ще се сдобият със свой министър-председател. Последната игра, която BIG Brother избра за Съквартирантите се нарича 'Избори'. Кандидати за поста ще бъдат номинираните Ваня, Ирина, Мира, Лияна и Стойко. Всеки един от тях ще трябва да оповести предизборната си платформа, да организира и проведе собствена PR кампания, да изработи рекламни материали, както и да заснеме предизборно видео. По време на лайв изданието звездите ще дадат своя глас за най-надеждния министър.
» Гости в лайв студиото на VIP Brother 2013 ще бъдат - известната естрадната певица Тони Димитрова, която ще подкрепи Стойко Сакалиев, д-р Енчев в защита на Ваня Червенкова, радиоводещата Ива Дойчинова за Ирина Флорин, фолк изпълнителят Константин от страна на Лияна Попова и гримьорката и актьор Силвия Стойчева.

13.11.2013 г.  Полуфинал 'Ден 60' - от Къщата си тръгват още двама ВИП Съквартиранти - Тервел Пулев и Стойко Сакалиев
Тервел Пулев - изгонен на полуфинал 'Ден 60' от Къщата на VIP Brother 2013 Стойко Сакалиев - изгонен на полуфинал 'Ден 60' от Къщата на VIP Brother 2013
» За голямата победа на финала ще се борят осталите петима.
» Номинираните Ваня Червенкова, Лияна Попова и Стойко Сакалиев ще бъдат провокирани в ефир, но не от хората, с които съжителстват, а директно от гостите в студиото. Тази вечер Big Brother ще постави задача на всички Съквартиранти, в която те трябва да вложат цялото си вдъхновение и творчески потенциал. Финалистите ще се борят за подкрепата на зрителите, мотивирайки своите причини за оставане в Къщата чрез есе на тема 'Защо заслужавам да бъда звездата на България?'
» Гости в лайв студиото на VIP Brother 2013 ще бъдат спортният коментатор Крум Савов, напусналата шоуто в понеделник Ирина Флорин, Любо Ганев и Диляна Маринова 'Джуджи', позната на зрителите от 'На Кафе'. Към тях ще се присъединят репортерката от 'На Кафе' Зейнеб Маджурова, 'Мис България 2009' Антония Генова 'Мис Тоца' и водещата на 'Времето' по Нова ТВ Никол Станкулова.
» Гост в Къщата на VIP Brother 2013 влиза Лилия Иванова 'Лил' победителка от 6-те участника в експеримента 'Стъклената Къща', 2 седмици преди старта на ВИП Брадър.

16.11.2013 г.  Финал 'Ден 63' лайв от Къщата на VIP Brother 2013. Победител е Станка Златева
Ваня Червенкова Лияна Попова Мариан Кюрпанов Пламен Медаров Станка Златева
» Финалистите на VIP Brother 2013 за титлата 'Любима звезда на България'. Тази вечер ще настъпи моментът на истината с дългоочаквания финал на ВИП Брадър 2013. Олимпийката Станка Златева, бизнес дамата Ваня Червенкова, фолк изпълнителката Лияна Попова, топмоделът Мариан Кюрпанов и стратегът на Къщата Пламен Медаров ще дадат всичко от себе си, за да спечелят подкрепата на своите фенове. Всеки един от финалистите ще трябва да излезе на сцената на ВИП Брадър 2013 и да изпълни песен пред гостите в студиото и зрителите на Нова телевизия. За да бъде съревнованието честно, всеки Съквартирант ще си партнира със звезда от българската музикална сцена. Пламен, в компанията на Лео и Играта, ще изпълни едноименния хит '4D'. На Мариан ще се падне удоволствието да си партнира с българската поп икона Мария Илиева. За първи път, ексклузивно на финала на VIP Brother, те ще изпълнят дебютен ремикс на песента 'Играя стилно'. Лияна ще се впусне във фолклорно приключение с колежката си ДесиСлава - двете ще слеят гласовете си в изпълнение на българска народна песен.
» Гости в последното лайв издание за сезона, за коментар в студиото на Ники Кънчев, ще бъдат президентът на Федерацията по художествена гимнастика - Илиана Раева, певецът Константин, социологът Мира Радева, продуцентът Маги Халваджиян и политикът Павел Чернев.

» Избрани лайв на живо и дейли епизоди от Къщата на VIP Brother 2013 България - видео

» Албум с избрани снимки от живота на участниците и съквартиранти в Къщата на VIP Brother 2013 - фотогалерия

18.11.2013 г.  Новите участници влизат в Къщата на Big Brother All Stars 2013 в Нови Хан ... посрещат ги 'Златките'
Big Brother All Stars 2013 България Елена Владкова 'Ели Кузмова', възраст 38 години, родена Пловдив, зодия Рак, участник Big Brother All Stars 2013 България - изгоненa полуфинал 'Ден 24' 'Черната' Златка Димитрова, възраст 29 години, родена Бургас, зодия Телец, гост VIP Brother 2013 България, модел, актриса, участник Big Brother All Stars 2013 България 'Русата' Златка Райкова, възраст 27 години, родена Пазарджик, зодия Козирог, гост VIP Brother 2013 България, модел, участник Big Brother All Stars 2013 България Кирил Вълчев 'Киро Скалата', възраст 42 години, роден София, зодия Риби, продуцент, участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонен 'Ден 22' Леонардо Бианки 'Лео', възраст 39 години, роден Анкона Италия, зодия Риби, ресторантьор, водещ, певец, участник Big Brother All Stars 2013 България Любомир Милчев 'Денди', възраст 50 години, роден Дупница, зодия Дева, писател, участник Big Brother All Stars 2013 България Людмил Августинов 'Jeason Brad Lewis' (Джийсън Брад Люис), възраст 28 години, роден Тръстеник, зодия Стрелец, графичен дизайнер, участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонен от Биг Брадър 'Ден 12' Магдалена Желязкова 'Маги', възраст 40 години, родена София, зодия Дева, водещ, стилист, участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонена 'Ден 22' Недялко Лазаров 'Нидялко', възраст 39 години, роден Ямбол, зодия Стрелец, управител на фирма, участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонен 'Ден 8' Пенка Георгиева 'Карибското тяло', възраст 20 години, родена Ботевград, зодия Скорпион, участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонена 'Ден 15' Райна Терзийска 'Пилето', възраст 32 години, родена Сандански, зодия Везни, поп-фолк певица, участник Big Brother All Stars 2013 България Станислав Илиев 'Финдо', възраст 32 години, роден София, зодия Овен, фитнес инструктор, участник Big Brother All Stars 2013 България - изгонен полуфинал 'Ден 24' Хининус кюпек, възраст 5 години, роден София, зодия Лъв, куче пазач, участник Big Brother All Stars 2013 България ? ? ?

20.11.2013 г.  Първи номинации на Съквартиранти 'Ден 3' лайв от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
Кирил Вълчев 'Киро Скалата' Людмил Августинов 'Джийсън' Недялко Лазаров 'Нидялко' 'Русата' Златка Райкова
» Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще се сдобие с още една звезда. Поп-фолк певицата Райна е дванадесетият Съквартирант на новия сезон и днес тя ще изненада звездите с появата си по време на лайв изданието.
» Само два дни след старта на формата, Съквартирантите ще се впуснат в първата номинационна игра - 'Зашеметени мушички'. Звездите ще се разделят на два отбора, показвайки за първи път в Къщата пластичност, съобразителност и чувство за хумор. Довечера зрителите ще станат свидетели на първите номинации в Big Brother All Stars 2013. Съквартирантите ще получат възможността да изразят своето отношение един към друг на живо в лайв студиото на предаването. Всеки от тях ще сподели своите впечатления от звездите и ще предложи участниците, които да напуснат Къщата, още в началото. Капитани на отборите са Кирил Вълчев 'Киро Скалата' (сини) и Станислав Илиев 'Финдо' (червени), а Пенка Георгиева остана неизбрана за участник в играта и получи от Биг Брадър тази седмица пълен имунитет срещу номиниране. 'Финдо' стана 'Глава на Къщата' и спаси от 5 номинации 'Черната' Златка Димитрова.
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат актрисата Катето Евро, тв водещата Калина Крумова, журналистът Георги Неделчев и изпълнителят DJ Дамян.
» Номинираните тази вечер са Киро 'Скалата' (авт. ном.), Людмил 'Джийсън' (5 ном.), Недялко (4 ном.) и 'Русата' Златка (3 ном.).

25.11.2013 г.  Първи елиминации 'Ден 8' - Недялко Лазаров ще напусне Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
Недялко Лазаров 'Нидялко' - изгонен 'Ден 8' от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
» Номинираните Кирил Вълчев 'Киро Скалата', 'Русата' Златка Райкова, Людмил Августинов 'Джийсън' и Недялко Лазаров ще получат индивидуални предизвикателства, с които да представят своите известни, а също така и невиждани до този момент, таланти.
» Кирил Вълчев 'Скалата' ще получи възможността да затвърди изградения имидж на плейбой, демонстрирайки шестото си чувство към нежния пол. В индивидуалното предизвикателство, наречено 'Усещане за жена' Киро ще общува с дамите в Къщата, докато носи превръзка на очите. Фитнес гуруто ще трябва да познае всяка една от тях единствено чрез докосвания. Как ще се справи Скалата и дали ще намери път към женската половина в Къщата?
» След мистериозната седмица, в която Джиийсън отмъкна по-голямата част от вещите на Златка, оставяйки плеймейтката в огромно недоумение, утре вечер Big Brother ще превърне Райкова в истински детектив. Златка ще се претопи изцяло в новото си амплоа и ще тръгне по следите на все още неизвестния извършител. Дали плеймейтката ще открие виновника за неспокойните дни и изчезналите вещи, предстои да стане ясно тази вечер.
» Гости в студиото на VIP Brother 2013 ще бъдат актьорът Александър Дойнов, певицата Ан-Джи, изпълнителката и писателка Ваня Щерева и тв водещата Юлияна Дончева.

27.11.2013 г.  Втори номинации на Съквартиранти 'Ден 10' лайв от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
Леонардо Бианки 'Лео' 'Русата' Златка Райкова Людмил Августинов 'Джийсън' - изгонен от Биг Браър 'Ден 12' Пенка Георгиева 'Кариби' - изгонена 'Ден 15'
» След бурна седмица, в която някои от Съквартирантите стигнаха до прага на търпението в психологическия трилър, разиграл се в Къщата, днес те ще заявят гласно своите предложения кой да напусне възможно по-скоро шоуто. Номинациите, които звездите ще предложат тази вечер, ще бъдат гледани както от зрителите, така и от останалите Съквартиранти. Ще доведат ли откровенията до нови конфликти? Как ще понесат истината за себе си?
» Довечера Съквартирантите ще попаднат в истинска главоблъсканица в седмичната номинационна игра, наречена 'Мозъци'. Те ще бъдат разделени на два отбора с капитани - Лео (сини загубили) и Райна (червени победители). В задачата звездите ще трябва да отговорят на 14 въпроса за живота в Къщата, като някои от тях ще се окажат затрудняващи даже и за най-вещите и информирани Съквартиранти. Райна стана 'Глава на Къщата' и спаси от 5 номинации 'Черната' Златка Димитрова.
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат депутатката Таня Буруджиева, журналистката Соня Колтуклиева, психоложката Ани Владимирова, бившата моделка 'Мис България 2001' Таня Карабелова и 'шоумен'-а Иво Танев.
» Номинираните тази вечер са Лео Бианки (авт. ном.), 'Русата' Златка Райкова (3 ном.), Людмил Августинов 'Джийсън' (3 ном.) и Пенка Георгиева 'Кариби' (3 ном.).

29.11.2013 г.  Съквартирантите станаха с един по-малко! 'Големия брат' изгони 'Ден 12' Людмил Августинов 'Джийсън'
Людмил Августинов 'Джийсън' - изгонен 'Ден 12' от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България Чисто нова кола марка 'Хюндай' - голямата награда на Big Brother All Stars 2013 България
» Тази вечер се случи нещо извънредно. Един от Съквартирантите прекали с действията си и беше изгонен завинаги от Къщата на Биг Брадър за непристойно агресивно поведение - изля кана студена вода върху главата на Райна.

» Голямата награда вече е ясна.
» Биг Брадър обяви официално голямата награда. Освен титлата 'Любима звезда на България', наградата е чисто нова кола марка 'Хюндай' на стойност над 50 000 лв. Това мотивира още повече Съквартирантите за битката!

02.12.2013 г.  Втори елиминации 'Ден 15' - Пенка Георгиева 'Кариби' ще напусне Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
Пенка Георгиева 'Кариби' - изгонена 'Ден 15' от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
» Номинираните Съквартиранти ще покажат най-доброто от себе си, надявайки се да запазят мястото си в сърцата на феновете и в Къщата.
» След като Джийсън Брад Люис беше изгонен лично от Big Brother, рамо до рамо ще застанат 'Русата' Златка Райкова, Леонардо Бианки 'Лео' и Пенка Георгиева 'Кариби', които ще покажат в индивидуални предизвикателства инвестираните усилия по време на житейския си път.
» Италианецът Лео Бианки, който живее от години в България, ще получи задача, която ще подложи на истинско изпитание натрупаните познания от българската култура и граматика. Лео ще покаже майсторство в езика. Пенка ще има нелеката задача да покаже знанията си по различни предмети, изучавани в училище, както и да надгради нови само за няколко дни. Интелектуалецът Денди ще влезе в ролята на ментор на новата ученичка и ще се постарае да разшири светогледа й. Двамата ще се обърнат към математиката, историята и граматиката, за да разберат какво е културно й ниво. 'Русата' Златка Райкова се превръща в супергерой. Плеймейтката спасява Съквартирантите от извънземни нашественици. 'Супер Злати' ще сложи край на всички проблеми в Къщата.
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат Магърдич Халваджиян 'Маги', Галина Димитрова Иванова 'Кали', зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки, лидерът на 'Евророма' - Цветелин Кънчев 'Дон Цеци' и бившите ВИП Съквартиранти - Пламен Медаров 'Стратега' и Йоана Захариева 'Йоко'.

04.12.2013 г.  Трети последни номинации на Съквартиранти 'Ден 17' лайв от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
Магдалена Желязкова 'Маги' - изгонена 'Ден 22' Любомир Милчев 'Денди' Кирил Вълчев 'Киро Скалата' - изгонен 'Ден 22' 'Русата' Златка Райкова 'Черната' Златка Димитрова
» Последните номинации в къщата на Big Brother All Stars преди финала на шоуто ще бъдат 'очи в очи'.
» Номинационната игра, с която Биг Брадър изненада звездите, се нарича 'Лято по никое време'. За капитани на хавайските отбори бяха избрани Магдалена Желязкова 'Маги' и Елена Владкова 'Ели'. Техните съотборници ще трябва да покажат истински умения в носенето на коктейли, преминавайки през басейн пълен с препятствия и още много предизвикателства. Елена Владкова 'Ели' стана 'Глава на Къщата' и номинира еднолично 'Черната' Златка Димитрова.
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат бившата 'отчаяна' съпруга Вихра Петрова, бившият VIP Съквартирант - Стойко Сакалиев 'Саката', радио водещата в 'Тройка на разсъмване' от радио 'Витоша' - Милена Златкова, журналистката Кристина Патрашкова и миналогодишната участничка от Big Brother All Stars Стойка Стефанова 'Пипирудата'.
» Номинираните тази вечер са 'Маги' (авт. ном.), 'Денди' (5 ном.), 'Киро Скалата' (4 ном.), 'Русата' Златка (3 ном.) и 'Черната' Златка (еднол. ном.).

09.12.2013 г.  Трети елиминации 'Ден 22' - двама ще напуснат Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
Кирил Вълчев 'Киро Скалата' - изгонен 'Ден 22' от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България Магдалена Желязкова 'Маги' - изгонена 'Ден 22' от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
» Номинираните Съквартиранти ще влязат в едно сериозно съревнование малко преди финала със своите качества и таланти.
» Изтънчения поет 'Денди' ще защити изградената представа за ценител и естет. В Изповедалнята интелектуалецът ще направи блиц-коментар на ревю, организирано от Съквартирантите. Една от задачите му ще бъде да преобрази в рамките на 15 минути двамата най-безвкусно облечени участници. 'Русата' Златка Райкова ще получи задачата да внесе добро настроение сред Съквартирантите. Тя ще се превърне в Снежанка и както подобава ще подари подарък на всеки един от участниците. Златка ще получи пълен чувал с изненади и сама ще трябва да реши как да зарадва всички. Киро с вълшебен елексир чудодейна напитка. Отварата, наречена 'Кирлексир' ще е част от задачата на Номинирания Киро 'Скалата'. Тя ще доведе до серия от комични ситуации, в които фитнес гуруто ще трябва да увери звездите в невероятните свойства на 'Кирлексир'-а. Освен, че повишава доброто настроение и интелекта, вълшебната напитка ще създаде искри между Райна и 'Финдо', които сами ще усетят действието на любовния еликсир.
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат Жени Калканджиева, Весела Нейнска, Марта Вачкова, Крум Савов и Георги Неделчев.

Ново в Big Brother All Stars 2013 България 11.12.2013 г.  Полуфинал 'Ден 24' - двама ще напуснат Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
Елена Владкова 'Ели Кузмова' - изгонена полуфинал 'Ден 24' от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България Станислав Илиев 'Финдо' - изгонен полуфинал 'Ден 24' от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България
» Тази вечер Къщата на Big Brother ще се превърне в истински коледен спектакъл, в който всяка една от звездите ще получи своя роля. В 'Коледната приказка' Лео ще поеме тежката задача да се превърне в Дядо Коледа, а 'Денди' ще получи ролята на лошия Магьосник. 'Русата' Златка Райкова ще продължи с вече познатия образ на Снежанка, дарявайки с усмивка всички приказни герои. Удовлетворението от получената роля няма да споходи всички Съквартиранти и някои от тях ще останат доста разочаровани. Певицата Райна ще трябва да изиграе елена Рудолф, което истински ще я разстрои и ще помрачи доброто й настроение. Елена Владкова 'Ели' и 'Черната' Златка Димитрова ще получат ролята на джуджетата Мрънди и Срадливко?
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат певецът Рафи Бохосян в защита на Лео, журналистката Кристина Патрашкова, която ще защитава своята любимка 'Черната' Златка Димитрова, а актрисата Елен Колева - Райна. Катето Евро ще подкрепи Станислав Илиев 'Финдо', Милен Цветков ще даде своята подкрепа на Любомир Милчев 'Денди', Ирина Флорин - за 'Русата' Златка Райкова, а DJ Дамян Савов ще вземе ролята на защитник на Елена Владкова 'Ели'.

16.12.2013 г.  Финал 'Ден 29' лайв от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България. Победител е 'Черната' Златка Димитрова
'Черната' Златка Димитрова 'Русата' Златка Райкова Леонардо Бианки 'Лео' Любомир Милчев 'Денди' Райна Терзийска 'Пиле'-то
» Финалистите на Big Brother All Stars 2013 България 'Черната' Златка Димитрова, 'Русата' Златка Райкова, Леонардо Бианки 'Лео', Любомир Милчев 'Денди' (заедно с Хининус) и Райна Терзийска 'Пилето' ще застанат рамо до рамо, за да спечелят решаващите гласове на феновете. Победителят ще приеме не само титлата 'Любима риалити звезда на България', но и голямата награда на шоуто.
» Преди да си вземат довиждане с Къщата на Big Brother All Stars, Съквартирантите ще получат своята последна Мисия. Ще трябва да сътворят най-съкровеното писмо, което някога са писали и да го посветят на свой любим човек - ще отворят сърцата си, за да докажат, че все още могат да изненадат своите близки и фенове.
» Гости за коментар в студиото на Ники Кънчев ще бъдат певицата Есил Дюран в защита на Райна, Маги Желязкова, която ще подкрепи Златка Райкова, журналистката Кристина Патрашкова ще се застъпи за Златка Димитрова, оперният певец Юлиян Константинов ще агитира зрителите за Лео, водещата Ива Екимова ще даде своята подкрепа на Денди.

» Избрани лайв на живо и дейли епизоди от Къщата на Big Brother All Stars 2013 България - видео

» Станете приятел и подкрепете сайта, като харесате във Facebook и споделите страницата бутон за сайт ... Благодаря!
» Нови Хан България, Novi Han Bulgaria, BG, vip brother 2013 бг, vip brother 2013 участници, кой спечели вип брадър 2013, участник, финал, победител, участници Вип Брадър, bradar, новини мисии номинации, интересно, интересни клипове и видео Биг Брадър история кухня награди къщата начало конфликти размисли наказания училище за звезди водещи Вип Брадър 2013 медали, уеб камера камери веб veb ueb kamera kameri web cam camera cams webcambg webcam bg webcams webcamera webkameri, на живо онлайн, live online, video, песен и музика Paul Oakenfold & Andy Gray - 'Tast-E'.
Гледате благодарение на Нова ТВ и facebook и ВИП Брадър