Бразилия времето уеб камера Център трафик улици столица Бразилия Free-WebCamBG

БРАЗИЛИЯ УЕБ КАМЕРА ВРЕМЕТО ЦЕНТЪР ТРАФИК УЛИЦИ СТОЛИЦА БРАЗИЛИЯ

webcam-choice
Уеб камера 1
Уеб камера 2
» Футболът е най-популярният спорт в Бразилия. Към 2012 година националният отбор по футбол 'Селесао' ('кариоки') е петкратен шампион на Световното първенство по футбол (1958, 1962, 1970, 1994 и 2002) и е единственият отбор с такъв брой титли. Сред най-известните бразилски футболисти са определяният като най-добър футболист на всички времена Пеле, Гаринча, Зико, Ромарио и Роналдо. Страната е била домакин на Световното първенство по футбол за купата на FIFA през 1950.
Начална страница с всички камери по света
снимки от камерите архив
Фото архив - снимки на интересни моменти от уеб камерите и времето в дадени моменти

» Бразилия (1172 м. н.в.) е столицата на Федеративна република Бразилия от 21 април 1960 г. Градът е разположен на брега на изкуствено езеро. Населението на столицата, заедно с предградията, е 2,2 млн. души. На територията на град Бразилия са разположени международното летище 'Президент Жуселино Кубичек', Националния университет, Националния театър, предприятия на леката и хранителната промишленост. Град Бразилия е изграден специално, за да изпълнява функциите на столица. Строежът започва през 1956 г. За градското планиране отговаря Лусио Коща, а за архитектурата - видният бразилски архитект Оскар Нимайер. Отличителни белези на града са авангардната архитектура и фактът, че гледан от въздуха наподобява по форма самолет. През 1960 г. градът официално е провъзгласен за столица. Бразилия е единствената португалоговоряща страна в Америка. От началото на XVI век до 1822 г. Бразилия е владение на португалската колониална империя. След като получава независимост, страната е първоначално империя начело с представители на португалската кралска династия Браганса, а от 1889 г. възприема републиканско управление. Днес Бразилия е демократична федерална президентска република, образувана от 26 щата и един федерален окръг. Бразилия е петата по големина страна в света, след Русия, Канада, Китай и Съединените щати, и третата по големина в Америка с обща площ от 8 514 876,599 km². Територията на Бразилия се пресича от два от петте основни паралела: Екватора, минаващ през устието на река Амазонка и Тропика на Козирога, пресичащ град Сао Пауло. Страната заема обширна площ по протежение на източния бряг на Южна Америка и включва голяма част от вътрешността на континента, споделяйки обща граница с Уругвай на юг, Аржентина и Парагвай на югозапад, Боливия и Перу на запад, Колумбия на северозапад, Венецуела, Гаяна, Суринам и френския отвъдморски департамент Гвиана на север. Страната има обща граница с всяка държава от Южна Америка, с изключение на Еквадор и Чили. През 2011 г. 36-ят поред президент и първата жена-президент става Дилма Русев, която е с български корен баща Петър Русев от град Габрово. Камерата показва: Център трафик улици. Разни други: Бразилия е избрана да бъде домакин на Световното първенство по футбол за купата на FIFA от 12 юни до 13 юли 2014 год. В столицата на Бразилия ще се проведат 7 мача от световното първенство по футбол Мондиал 2014. Вижте ТУК в сайта на Международната футболна федерация ФИФА кои мачове от 20-тото световното първенство по футбол в Бразилия 2014 ще се играят на Националния стадион 'Мане Гаринча' (седящи места: 70 042) в столицата. Разни други: Бразилия ще бъде домакин и на XXXI-те летни олимпийски игри от 5 до 21 август 2016 год. в град Рио де Жанейро - първите олимпийски игри, проведени в Южна Америка, ...

» Станете приятел и подкрепете сайта, като харесате във Facebook и споделите камерата бутон за сайт ... Благодаря!
» Бразилия Бразилия, Brasilia Brazil, уеб камера камери веб veb ueb kamera kameri web cam camera cams webcambg webcam kamerite bg webcams webcamera webcameri webkameri, времето weather vremeto wremeto, онлайн online onlain, на живо live лайв jivo, безплатно свободно free, дали вали dali vali, днес в момента dnes v momenta, метео meteo, камерите бг, сателитни снимки satellite images snimki, видео видеонаблюдение video surveillance, интернет Internet IP, прогноза forecast.
» Гледате благодарение на Vejo ao Vivo